Skoči na sadržaj Skoči do podnožja
Akcija!

Jesi li stvarno dobro?

Debra Fileta

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 14.39 
Snižena cijena: 14.39 

Na zalihi

Naručite i osvojite 180 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Debra Fileta, autorica hita „Tri koraka do prave ljubavi” (dostupan na našem webshopu), napisala je knjigu koja može pomoći svakoj osobi koja je primi u ruke i posveti joj svoje vrijeme. „Jesi li STVARNO dobro?”, knjiga je koja želi iz nas izvući pravi odgovor, bez uljepšavanja i pukih fraza. Debra na razumljiv i čitak način razlaže naše emocionalno, duhovno, mentalno i tjelesno zdravlje, upotpunjeno primjerima iz vlastitog života i pitanjima za preispitivanje vlastitog zdravlja.

 

Jesi li stvarno dobro?

Niste tako sjajno kao što mislite.

Ako vam ovo nije zasmetalo, onda ste upravo tip osobe za koju sam ovu knjigu napisala.

Teme koje ćemo obraditi u sljedećim poglavljima za one su ljude koji su spremni promišljati, propitivati se i rasti.

Za ljude koji ne uzmiču pred izazovima i ne boje se iskoračiti iz svoje zone ugode. Za ljude koji su spremni novim očima promotriti sebe i Božji plan za njihov život.

Osjećam da ste spremni. Spremni prestati biti zadovoljni iskrivljenom inačicom zdravlja koju nam ova kultura nameće – inačicom koja izgleda besprijekorno izvana, a zanemaruje što se događa u nutrini…

Autorica – Debra Fileta, licencirana savjetnica

 

Čitajući ovu knjigu, osjećat ćete se kao da razgovarate s ponajboljim psihoterapeutom. Debra nam u ovoj knjizi pokazuje koliko su naše duhovno, tjelesno, emocionalno i mentalno zdravlje međusobno isprepleteni, a sve je potkrijepila osobnim primjerom te bogatim iskustvom savjetnice. Knjiga obiluje mudrošću, znanjem i praktičnim alatima koji vam već danas mogu promijeniti život.

Christine Caine, osnivačica kampanje A21 i inicijative Propel Women

O autorici

Autorica Debra K. Fileta licencirana je profesionalna savjetnica iz Pennsylvanije. Ona je specijalizirana za teme izlaska, braka i veza, zajedno s nizom mentalnih poremećaja i problema. Svoju motivaciju za posvećenje ulogama majke, supruge, licencirane savjetnice, autorice i govornice crpi iz prve i vječne ljubavi – Isusa.

Osim što je autorica šest knjiga, ona vodi i emisiju Ljubav i veze (Love + Relationships Podcast), u kojoj slušateljima pomaže pronaći rješenja za probleme u vezama s kojima se susreću. Također, vodi i blog sa savjetima o vezama, pomoću kojeg milijunima ljudi daje savjete za zdrave odnose.

 

 

 

 

Dodatne informacije

Težina 398 g
Dimenzije 20.9 × 14 cm
Autor/-ica

Debra Fileta

Broj stranica

284

Godina izdavanja

2023.

Vrsta uveza

ISBN

978-953-367-032-4

Prijevod

Jelena Prskalo

Možda će vam se također svidjeti…