Način plaćanja i dostava

U našoj web-trgovini (www.figulus.hr) možete plaćati putem internetskog bankarstva, virmanskim plaćanjem (opća uplatnica), pouzećem i kreditnim karticama.

 

Za narudžbe iznad 199 kn dostava je besplatna!

Za ostale narudžbe poštarina iznosi 25 kn.

Naknada za plaćanje pouzećem: 30 kn. (Vrijedi za Hrvatsku)

Poštarina za inozemstvo: prema važećem cjeniku (niže na stranici).

Dostava u roku 2-3 radna dana! (Vrijedi za Hrvatsku)

Inozemstvo

Cjenik poštarine za inozemstvo:

Europska unija

Do 1 kg – 75,00 kn

1-2 kg – 90,00 kn

2-5 kg – 110,00 kn

5-10 kg – 150,00 kn

Ostalo

Do 1 kg – 144,00 kn

1-2 kg – 188,00 kn

2-5 kg – 260,00 kn

5-10 kg – 310,00 kn.

Plaćanje

U našoj web trgovini možete plaćati uplatom na račun, virmanskim plaćanjem, kreditinim i debitnim karticama

  • Uplata na račun/Virmansko plaćanje (opća uplatnica, uplata u banci, pošti, FINA-i, internet bankarstvo).
    Odabirom tog načina plaćanja, kupac će nakon što naruči traženi proizvod primiti predračun (e-mailom), a Figulus će mu nakon evidencije uplate poslati pošiljku i R1 račun.
  • Kreditne kartice (American Express®, MasterCard®, Visa, Diners)
    Plaćanje kreditnim karticama American Express, MasterCard, Visa i Diners putem T-Com Pay Way sustava. Autorizacija se vrši online putem sigurnosne veze na T-Com Pay Way sučelju.
Plaćanje narudžbi iz inozemstva odnosno narudžbi koje dostavljamo u inozemstvo moguće je samo kreditnom karticom.

Upute za kartično plaćanje

Kontrolni broj je troznamenkasti ili četveroznamenkasti broj otisnut na kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zlouporabe.

Položaj kontrolnog broja ovisi o kartici. Za izabranu karticu unesite odgovarajući kontrolni broj prema sljedećim uputama.

Na American Express karticama izdanim u Hrvatskoj koje počinju znamenkama 3775 postoji troznamenkasti kontrolni broj otisnut na poleđini kartice (posljednja desna grupa od 3 znamenke) kojeg je potrebno upisati. Za ostale American Express kartice potrebno je upisati četveroznamenkasti broj otisnut na prednjoj strani kartice.

Prilikom plaćanja MasterCard ili Visa karticama potrebno je upisati troznamenkasti broj (posljednja desna grupa od 3 znamenke) koji je otisnut na poleđini kartice u potpisnom polju.

Vaše podatke je potrebno upisati točno kao što su otisnuti na kartici osim što se umjesto hrvatskih dijakritičkih znakova ČĆŽŠĐ koriste CCZSD.


Izjava o sigurnosti

American Express – Jamstvo sigurne online kupnje, MasterCard® SecureCode™, Verified by Visa

Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com interneta i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem vatrozida (firewalla).

Pay Way sustav ograničava svim sudionicima pristup podacima za koje nisu ovlašteni: banka može vidjeti samo financijske podatke, ali ne i podatke o sadržaju kupnje dok trgovac vidi samo podatke o sadržaju kupnje, ali ne i financijske informacije o kupcu!

Verified by Visa | Mastercard SecureCode | Diners E-card

Cijene

Cijene su izražene u hrvatskim kunama sa sadržanim PDV-om.


Izjava o konverziji

Sva plaćanja će se vršiti u hrvatskoj valuti. Iznos koji će se naplatiti na Vašoj kreditnoj kartici izračunat je konverzijom cijene iz Vaše lokalne valute u hrvatsku kunu prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske narodne banke. Prilikom terećenja Vaše kreditne kartice, isti iznos će se konvertirati u Vašu lokanu valutu prema tečajnoj listi udruge kartičarskih kuća. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike između originalne cijene prikazane na našoj web trgovini.

0