Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Dobro došli u Klub vjernosti Figulus!

Klub vjernosti Figulus – registracijom na našem webshopu možete skupljati bodove na nekoliko načina:

  • Prilikom registracije korisnik dobiva 100 bodova
  • Za svaku zaključenu i plaćenu narudžbu, korisnik dobiva 100 bodova
  • Za svakih potrošenih 1 € (7,53 kn) korisnik dobiva 10 bodova
  • Za kupnju pojedinih artikala, ovisno o njihovoj cijeni, moguće je prikupiti dodatne bodove (navedeni uz opis artikla)

Bodovi se mogu iskoristiti na sljedeći način:

  • Za skupljenih minimalno 1000 bodova, kupac može prilikom iduće narudžbe ostvariti 10% popusta na ukupan iznos narudžbe
  • Za skupljenih 1500 bodova, kupac može prilikom iduće narudžbe ostvariti 15% popusta na ukupan iznos narudžbe
  • Za skupljenih 2000 bodova, kupac može prilikom iduće narudžbe ostvariti 20% popusta na ukupan iznos narudžbe
  • Za skupljenih 2500 bodova i više, kupac može prilikom iduće narudžbe ostvariti 25% popusta na ukupan iznos narudžbe.
  • Za svaki rođendan, kupac ostvaruje pravo na popust od 15% na ukupan iznos narudžbe.

Učlanjenjem u Klub vjernosti član daje suglasnost da Figulus smije koristiti njegove osobne podatke, bez mogućnosti razmjene s drugima, a sa svrhom obrade narudžbe, ostvarivanja pogodnosti te dostave daljnjih obavijesti o novim proizvodima. Članovi su upoznati s pravom da u svakom trenutku od Figulus d.o.o mogu zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak, njihovo brisanje ili ograničavanje njihove obrade, te pravo na prijenos podataka podnošenjem zahtjeva e-poštom na marketing@figulus.hr, ili u pisanom obliku na adresu: Figulus d.o.o., Ivana Generalića 3/1, 48000 Koprivnica. Figulus d.o.o. čuvat će osobne podatke onoliko koliko je to potrebno u skladu s danom Privolom. Figulus d.o.o. obrađuje i jamči zaštitu osobnih podataka u skladu s Općom uredbom EU-a o zaštiti osobnih podataka te Zakonom o provedbi opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN br. 42/18), uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja, a kako je detaljno predviđeno u Pravilima privatnosti, zaštiti osobnih podataka i korištenja kolačića (engl. cookies) objavljenima na internetskoj stranici www.figulus.hr.

Za sva pitanja vezana uz članstvo u Klubu vjernosti Figulus, skupljanju i korištenju bodova, kontaktirajte na putem e-pošte na marketing@figulus.hr ili putem telefona na 095/206-5421 (svaki radni dan, 8 – 15 sati).