Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Pozvani na pobjedu

Derek Prince

6.64 

Samo 4 komada na zalihi

Naručite i osvojite 66 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Pozvani na pobjedu

Pozvani na pobjedu knjiga je Dereka Princea, renomiranog kršćanskog učitelja i pisca. Ova knjiga ističe temu našeg poziva kao kršćana da budemo osvajači u duhovnom svijetu.

U knjizi, Derek Prince istražuje naš identitet djece Božja i naglašava važnost prepoznavanja i prihvaćanja našeg poziva da živimo pobjednički kršćanski život. Autor nas podsjeća da smo pozvani da budemo suradnici s Bogom u ostvarivanju Njegovih planova i da sudjelujemo u proširenju Njegovog Kraljevstva na zemlji.

Knjiga istražuje različite aspekte našeg poziva i kako se nositi s izazovima koji dolaze s tim. Derek Prince dijeli biblijske istine, duhovne spoznaje i praktične primjere kako bismo bolje razumjeli naš poziv i kako bismo ga mogli ostvariti u svakodnevnom životu.

Pozvani na pobjedu nas potiče da živimo hrabro, vjerom i odvažno, znajući da smo opremljeni Božjom snagom i prisutnošću. Autor nas podsjeća na važnost molitve, čitanja Božje Riječi i življenja u poslušnosti prema Njegovoj volji.

Ova knjiga izvor je inspiracije i motivacije za sve koji žele živjeti svoj poziv s namjerom, hrabrošću i vjerom. Derek Prince nas ohrabruje da prihvatimo svoj poziv da budemo osvajači u Kristu i da koristimo darove i talente koje nam je Bog dao za slavu Njegovog imena.

Odgovorimo na Njegov poziv

Zanimaju li vas posao, mjesto, odnos i služba koje vam je Bog odredio? Želite li stupiti na posebno mjesto Božje opskrbe, odgovornosti i privilegija, namijenjeno samo vama, u ovome životu, ali i u vječnosti? Jeste li voljni odgovoriti na Njegov poziv?

Ako jeste tada ste spremni otkriti svoj poziv koji nije kompliciran i vrlo je praktičan. Bezvremenom mudrošću i toplinom Derek Prince će vam pomoći da:

▪ naučite razlikovati svoje darove
▪ prođete sedam koraka kroz koje ćete otkriti vlastiti način služenja Gospodinu
▪ rastete u sposobnosti slušanja Duha Svetoga
▪ otkrijte najveću prepreku ispunjenju vašeg poziva

Sve paklene sile htjet će vas zaustaviti, ali Isus vas želi dovesti na mjesto nevjerojatne odgovornosti i časti u Svojem Kraljevstvu. Prihvaćajući zadatak koji vam je Bog namijenio u ove posljednje dane, odvažno i s pouzdanjem ćete se s njime suočiti, kao što priliči onima koji su “Pozvani na pobjedu”.

Sadržaj:

1. poglavlje: Poziv odozgo
2. poglavlje: Što je, ustvari, poziv?
3. poglavlje: Sedam koraka do pronalaska vlastita mjesta
4. poglavlje: Darovi
5. poglavlje: Službujući darovi
6. poglavlje: Najveća prepreka u ostvarenju vašeg poziva
7. poglavlje: Neprijatelj u Crkvi
8. poglavlje: Onaj koji vas vodi
9. poglavlje: Naše JA mora sura đivati
10. poglavlje: Novo JA
11. poglavlje: Dovršenje zadatka
12. poglavlje: Nada vašeg poziva
13. poglavlje: Kraljevsko svećenstvo

Ostale naslove autora možete pronaći ovdje.

Dodatne informacije

Težina 170 g
Dimenzije 20.4 × 13.5 cm
ISBN

978-953-7777-10-4

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

135

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza