Skoči na sadržaj Skoči do podnožja
Akcija!

Krštenje u Duhu i darovi Duha Svetoga

Stephen Hedges

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 11.95 
Snižena cijena: 9.56 

Na zalihi

Naručite i osvojite 96 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Krštenje u Duhu i Darovi Duha Svetoga

Svrha je knjige Krštenje u Duhu i Darovi Duha Svetoga jednostavan uvod u krštenje i darove Duha Svetoga. Podijeljena je u četiri dijela. Prvi dio je naslovljen Krštenje u Duhu Svetome i bavi se novozavjetnim referencijama na krštenje u Duhu Svetome te donosi sličnosti i razlike između krštenja u vodi i krštenja u Duhu Svetome.

Drugi dio dubinski analizira uporabu riječi karizma u grčkome Novom zavjetu. Uporaba te grčke riječi označava darove koji su dostupni vjernicima.

Treći dio razmatra devet darova Duha Svetoga koji su navedeni u Prvoj poslanici Korinćanima. Izdvojeni su i primjeri darova koje su imali Isus i apostoli te kako su se koristili tim darovima. K tomu su dodani i primjeri mnogih darova u Starom zavjetu.

U četvrtom dijelu nalaze se upute kako primjenjivati duhovne darove, što trebamo znati da bismo prepoznali koje darove Gospodin želi da imamo i kako prosuditi proroštvo.

Svi oni koji su primili krštenje imaju barem četiri dara (uključujući i taj da mogu služiti drugim vjernicima). Pavao očekuje da svi vjernici mogu govoriti u jezicima i tumačiti jezike u zajednici, a Sveto pismo jasno daje do znanja da svi možemo prorokovati. Ta bi spoznaja trebala potaknuti sve vjernike da djeluju u darovima Duha Svetoga.

Dodatne informacije

Težina 343 g
Dimenzije 13.2 × 20.4 cm
ISBN

9789534850107

Prijevod

Josip Sinjeri

Godina izdavanja

2019.

Broj stranica

229

Nakladnik

VInograd

Vrsta uveza