Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Bog mari za tebe

Derek Prince

6.64 

Nema na zalihi

Opis

O knjizi Bog mari za tebe

Bog mari za tebe knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Derek Prince istražuje dubinu Božje ljubavi i brige prema svakom pojedincu.

Knjiga naglašava da svaka osoba ima veliku vrijednost i značaj u Božjim očima. Autor koristi biblijske primjere i duhovne istine kako bi ilustrirao kako Bog vidi svakog pojedinca kao dragocjenog i jedinstvenog.

Knjiga istražuje teme kao što su identitet, vrijednost, svrha života i Božji planovi za svakog pojedinca. Derek Prince dijeli ohrabrenje i nadu svima koji se osjećaju nevažno, odbačeno ili neshvaćeno, podsjećajući ih da su duboko ljubljeni od strane Boga.

Bog mari za tebe donosi ohrabrenje i utjehu svima koji se bore s osjećajem manje vrijednosti ili nedostatka smisla u životu. Autor nas podsjeća da svaki pojedinac ima jedinstveni dar i svrhu koju Bog želi otkriti i ispuniti.

Ova knjiga nam pokazuje koliko smo važni Bogu i koliko nas On voli. Derek Prince nas vodi na put otkrivanja dubine Božje ljubavi, prihvaćanja i važnosti koju imamo u Njegovim očima.

Oslobodite se

Živimo u vrijeme kada nam je lako promašiti vlastitu sudbinu. Prečesto se povodimo za načelima svoga doba, ne shvaćajući ponekad što činimo. Kada bismo samo mogli uvidjeti koliko smo važni Bogu, gledali bismo na svijet oko sebe kao i na samu vječnost potpuno drugim očima. Uranjajući u prekrasne biblijske retke, naš dragi učitelj Pisma Derek Prince nudi nam uvid u Božje viđenje čovječanstva. Doznajte nešto o trojnosti vlastita bića; o duhu, duši i tijelu, zadivljujućim promjenama koje ćete iskusiti pri Kristovu povratku te još mnogo, mnogo toga! Dubinom, uvidom i nježnošću, Derek će vam otvoriti oči da shvatite jednu od najvećih istina ikad: Bog vas smatra neprocjenjivima. Oslobodite se krivnje, nesigurnosti, straha i srama. Zauzmite svoje posebno mjesto u Božjem stvorenju. Nakon što to učinite, moći ćete se vidjeti očima Onoga koji je sve dao za vas.

Sadržaj:

1. poglavlje: Znaš li koliko si vrijedan/a?
2. poglavlje: Promašiti sudbinu
3. poglavlje: Otkrivanje u Božjem zrcalu
4. poglavlje: Duh, duša i tijelo
5. poglavlje: Korjenita pobuna
6. poglavlje: Otkrivanje lijeka
7. poglavlje: Smisao svega
8. poglavlje: Božji naum upravljanja
9. poglavlje: Iz duhovnog u dušasto
10. poglavlje: Cjelokupno posvećivanje
11. poglavlje: Kulminacija životne sudbine
12. poglavlje: Bit ćemo promijenjeni
13. poglavlje: Blago

Ostale naslove autora Dereka Princea možete pronaći ovdje.

Dodatne informacije

Težina 155 g
Dimenzije 20.4 × 13.5 cm
ISBN

978-953-7777-09-8

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

126

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza