Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Izjava o privatnosti

Figulus se obavezuje zaštititi osobne podatke kupaca, na način da prikuplja samo osnovne podatke o korisnicima, koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, kupcima redovito daje mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost da odluče žele li da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Figulusa i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Korištenjem naših web-stranica pristajete na prikupljanje osobnih podataka i njihovo korištenje u navedene svrhe.

Uvjeti korištenja

Sporazum o uvjetima i pravilima korištenja ove web-trgovine određuje međusobne odnose između kupca i Figulus kao prodavača.

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Republike Hrvatske ili iz inozemstva.

Figulus se obvezuje na poslovanje u skladu s legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske.

Figulus se obvezuje na zaštitu privatnosti podataka kupaca, te očuvanja tajnosti njihova identiteta.

Figulus se obvezuje na isporuku sukladno traženjima kupaca, prema sustavu ovoga web-shopa te podacima koje kupac navede u svom korisničkom računu.

Ako koristite ovu web-stranicu, odgovorni ste za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka, kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaše korisničko ime i lozinku.

Nije dopušten bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš sustav poslovanja, kao i pokušaj krivotvorenja podataka. Napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama.

Stranica www.figulus.hr u vlasništvu je tvrtke Figulus d.o.o. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

 

Uvjeti poslovanja

Izjava o kupcu

Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje u našoj internetskoj
trgovini i navede adresu isporuke u Republici Hrvatskoj ili u inozemstvu.

Izjava o prodavaču

Figulus d.o.o., za izdavaštvo i usluge
Ivana Generalića 3, 48 000 Koprivnica

OIB: 41294135705
MB: 02649179
Mob: +385 95 206 5421

narudzbe@figulus.hr

Žiro račun – Privredna banka Zagreb
2340009-1110434289
IBAN: HR98 2340 0091 1104 34289
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Sjedište:
Ivana Generalića 3/1, 48 000 Koprivnica (Hrvatska)