Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje

John Loren SandfordMark Sandford

17.25 

Treće, neizmjenjeno izdanje

Na zalihi

Naručite i osvojite 173 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje

Knjiga Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje doživljava svoje treće, nepromijenjeno izdanje. Istražujući teme duhovnog oslobođenja i unutarnjeg iscijeljenja, autori donose mudre i praktične savjete za oslobođenje od duhovne opresije i vidanje emocionalnih rana.

Knjiga istražuje duhovno ratovanje i stvarnost demonskog utjecaja u našim životima. Autori raspravljaju o važnosti suočavanja i s vanjskim manifestacijama duhovnih napada i s unutarnjim ranama i traumama, koje su možda otvorile vrata takvim napadima.

Naglašava se potreba za unutarnjim ozdravljenjem kako bi se iščupali korijeni duhovnog ropstva, steklo trajno oslobođenje i preobrazba u Bogu. Donoseći mnoga vlastita iskustva, autori nude sveobuhvatno razumijevanje tih problema i pojašnjavaju uloge pokajanja, oprosta i Kristova otkupljenja u procesu oslobođenja i ozdravljenja.

Upute utemeljene na biblijskoj istini

Nema nikakve dvojbe da je svijet načet. Narodi, obitelji, i pojedinci, svi redom imaju iskustvo slomljena i pala svijeta u kojemu sotona ima svoja uporišta moći. No, vjernici trebaju postati slobodni, cjeloviti, i zreli u Kristu. Kako to postići? Odgovor daju sin i otac Sandford u svojoj knjizi Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje. U knjizi ćete naučiti kako čitavu osobu ozdraviti u emocionalnom, tjelesnom i duhovnom smislu te kako se djelotvorno služiti oslobođenjem i unutarnjim ozdravljenjem. Upute su utemeljene na biblijskoj istini te na iskustvu autora koje je plod njihova dugogodišnjega bavljenja ovim službama.

 

O knjizi

Ova će knjiga hrvatskim vjernicima otvoriti mnoge, sasvim nove vidike o kršćanskom dušebrižništvu i duhovništvu. U Hrvatskoj nema ni škola ni studija koji bi poučavali svećenike ili laike o dušebrižništvu, iako postoji velik broj vjernika kojima je u duhovnom vodstvu ili u rješavanju duhovnih i duševnih problema itekako potrebna pomoć.

 

Većina čitatelja neće imati problema povjerovati u stvarnost i istinitost onoga čime se knjiga bavi jer će se u brojnim primjerima prepoznati sami. Mnogo toga nam se u životu ne događa „po Božjoj volji”, već smo često potrebni nutarnjeg ozdravljenja, a nerijetko i oslobođenja od demonskog tlačenja.

 

Josip Lončar, s korica knjige

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje”

Dodatne informacije

Težina 625 g
Dimenzije 13.2 × 20.3 cm
Autor/-ica

John Loren Sandford, Mark Sandford

Broj stranica

511

Godina izdavanja

2024

ISBN

978-953-3670-37-9

Prijevod

Aleksandra Chvalovsky

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…