Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Egzamen

Jim Manney

8.00 

Jednostavna molitva koja mijenja život

Na zalihi

Naručite i osvojite 80 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

U posljednjih 6 godina knjiga „Egzamen: jednostavna molitva koja mijenja život“ doživljava svoje treće izdanje što zaista puno govori o tome koliko njen sadržaj odgovara na potrebe čitatelja.

Koji su to događaji i iskustva u kojima vi možete prepoznati „Božje prste“?  Jeste li spremni zaviriti u vlastito srce? Jeste li spremni graditi odnos povjerenja s Bogom? Ako su vaši odgovori pozitivni u tome će vam sigurno pomoći i ova knjiga. U njoj autor Jim Manney iskreno iznio izazove pri molitvi egzamena i ono što pomaže u otkrivanju Božje prisutnosti u vlastitome životu.

Knjiga istražuje molitvu koju je razvio sveti Ignacije Loyola, osnivač Družbe Isusove. Glavna molitva koju istražuje knjiga naziva se ispit savjesti ili egzamen. Jim Manney donosi uvid u praktičnu primjenu ovog oblika molitve u modernom svijetu. On uči kako koristiti egzamen kao alat za svakodnevnu duhovnost i duhovni rast.

Egzamen je molitva koja potiče ljude da redovito procjenjuju svoj dan i razmatraju svoje postupke, emocije, misli i odnose s drugima. Ova vrsta molitve omogućuje osvijestiti Božju prisutnost u svakodnevnom životu i potiče duhovni rast i promjenu.

Novo izdanje knjige “Egzamen” obogaćeno je dodatkom u kojem se nalazi dodatna pomoć i motivacija za tu molitvu. Dodatak je napisan na temelju dvadesetogodišnjeg iskustva rada s mladima u SKAC Palmi.

 

Dodatne informacije

Težina 179 g
Dimenzije 19.6 × 17.1 cm
Autor/-ica

Jim Manney

ISBN

978-953-98976-8-8

Godina izdavanja

2023.

Prijevod

Stjepan Štivić, Marita Pavlović, Božena Mutić, Buga Bosanac, Laura Babić, Maja Ledinski, Marija Blažeković, Maja Kiborn

Možda će vam se također svidjeti…