Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

U Tvojoj prisutnosti – 1. verzija

Sarah Young

19.91 

Uživaj mir u Njegovoj prisutnosti

Na zalihi

Naručite i osvojite 199 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Uživaj mir u Njegovoj prisutnosti

Knjiga U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti autorice Sarah Young u kratkom je vremenu postala svjetski hit i bestseller!

Knjiga je na hrvatskom jeziku objavljena 2016. godine u izdanju Biblioteke Figulus a sada je dostupna u tvrdom uvezu bez zlatnog reza!

U formatu je molitvenika i može stati u malo veći džep, i u svaku žensku torbicu.

O knjizi U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti

Knjiga nas uvodi u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom. Najveća je vrijednost ovog djela to što čitatelja uvodi u svijet razmatranja na vrlo jednostavan način – u molitvu koja je nužna da se produbi vjersko uvjerenje, da se potakne obraćenje srca i ojača volja da se slijedi Krista (v. KKC 2705-2708; KKC 2655, 2688). On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti. Ova je knjiga tu želju probudila u milijunima ljudi.

Knjiga je duhovni vodič i devocionalni dnevnik koji potiče čitatelje na svakodnevni intimni odnos s Isusom. Autorica Sarah Young prenosi poruke koje je primila kroz svoje vrijeme posvećeno molitvi, inspirirajući čitatelje da slušaju glas Isusa, primaju utjehu, nadu i smjer za svoje živote. Kroz svakodnevne meditacije, ova knjiga pruža priliku za duhovni rast, ohrabrenje i povezanost s Bogom. Knjiga U tvojoj prisutnosti napisana je jednostavnim jezikom i donosi iskrene poruke koje pozivaju na promjenu i dublji odnos s Bogom.

Knjiga U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti prevedena je na 29 jezika a englesko je izdanje prodano u više od 9 000 000 primjeraka! Za knjigu kršćanskoga sadržaja to je nevjerojatna brojka.

Preporučamo iz istog serijala Biblijske priče za djecu i mlade. Isus ti govori…

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “U Tvojoj prisutnosti – 1. verzija”

Dodatne informacije

Težina 303 g
Dimenzije 13.5 × 10.5 cm
ISBN

978-953-7929-68-8

Prijevod

Josip Lončar

Godina izdavanja

2019.

Broj stranica

420

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…