Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Beskrajno je Božje milosrđe

Mihael Sopoćko

5.31 

Na zalihi

Naručite i osvojite 53 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Razmatranja Križnog puta i Svete krunice s duhovnikom sv. sestre Faustine

Molitvenik Beskrajno je Božje milosrđe – razmatranja Križnog puta i Svete krunice s duhovnikom sv. sestre Faustine bl. Mihaela Sopoćka džepnog je formata – idealan za staviti u svaki džep ili torbicu i ponijeti sa sobom u crkvu.

O molitveniku Beskrajno je Božje milosrđe – razmatranja Križnog puta i Svete krunice s duhovnikom sv. sestre Faustine

Dvije temeljne katoličke pobožnosti – Križni put i Sveta krunica – vrlo su koristan put zadobivanja obraćenja, izraz naše težnje k posvećenju, melem na raznovrsne životne rane, posrednici milosti oslobođenja i ozdravljenja, u Kristu, s Majkom Marijom. Sada nam se nude predivna razmatranja, koja nas uvode u klanjanje u Duhu i istini – kako Otac želi – nadahnućem gorljivog apostola Božjeg milosrđa, blaženog Mihaela Sopoćka. Ovaj je svećenik sveta života iz prve ruke upoznao vapaj milosrdnog Boga, upućen cijelomu svijetu, a osobito grešnicima, preko „tajnice Božjeg milosrđa“, svete sestre Faustine Kowalske. Blaženik je, naime, bio duhovnik svetice. Svima koji njeguju pobožnost Božjem milosrđu i onima koji se trude tu pobožnost utjeloviti u svakodnevicu svojeg života, posla, obiteljskih situacija, sada se, evo, nudi i dodatna pomoć, u obliku ova dva dragulja duhovnosti!

P. Marko Glogović, OSPPE

O autoru

Mihael Sopoćko je rođen 1. studenoga 1888. u okolici Vilniusa. Nakon svećeničkog ređenja gorljivo je vršio svoje poslanje kako u župnom i vojnom pastoralu tako i kao pedagog i društveni aktivist. Dugo je godina bio profesor i duhovnik u bogosloviji u Vilniusu (Litva) te u Białystoku (Poljska). Živio je ideal svećeničke svetosti i sa svom pomnjom zauzimao se za dobru i temeljitu formaciju svećeničkih kandidata. Kao ispovjednik i duhovnik s. Faustine Kowalske postaje apostol Božjega milosrđa, zalažući se za službeno odobrenje štovanja Božjega milosrđa. Ustanovio je Družbu sestara Milosrdnog Isusa. Umro je 15. veljače 1975. godine u Białystoku gdje je također proglašen blaženim 28. rujna 2008.

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

Ostali molitvenici, molitve za svaki dan i razmatranja

 

Dodatne informacije

Težina 67 g
Dimenzije 9.3 × 14.5 cm
ISBN

978-953-367-011-9

Prijevod

Antonija Čajko

Godina izdavanja

2021.

Broj stranica

108

Vrsta uveza