Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

U Tvojoj prisutnosti – verzija za muškarce

14.60 

Ponovno dostupna!

Na zalihi

Naručite i osvojite 146 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Svjetski hit i bestseller

Svjetski hit i bestseller U Tvojoj prisutnosti autorice Sarah Young prvi je put objavljen na hrvatskom jeziku 2016. godine. Knjiga je prevedena na 29 jezika: englesko izdanje prodano je u nevjerojatnih 35 milijuna, a hrvatsko u 18.000 primjeraka što svjedoči o njezinoj iznimnoj popularnosti među čitateljima širom svijeta.

U Tvojoj prisutnosti može poslužiti i kao molitvenik i kao devocionalni dnevnik. Sarah Young prenosi poruke koje je primila tijekom svojih posvećenih trenutaka molitve, potičući čitatelje da slušaju Isusov glas, primaju utjehu, nadu i smjernice za svoje živote. S pomoću meditacija za 365 dana, knjiga svakog dana pruža priliku za duhovni rast, ohrabrenje i uživanje u Božjoj prisutnosti.

Verzija za muškarce

Knjiga je dostupna u dvije verzije: u jednoj se Isus obraća ženama, a u drugoj se verziji obraća muškarcima. Obje su verzije osvojile srca čitatelja diljem zemlje. Knjiga je dostupna u formatu molitvenika koji se lako može smjestiti u malo veći džep muških hlača ili kaputa.

 

 

Dopusti da te pripremim za dan koji je pred tobom. Ja znam kako će on izgledati, znam svaku njegovu pojedinost, dok ti to možeš samo donekle pretpostaviti. Htio bi vidjeti kartu koja bi ti pokazala sve „zavoje” i „skretanja” na putu. Osjećao bi se spremnijim kad bi mogao predvidjeti što se nalazi na putu ispred tebe. No, postoji bolji način da se pripremiš na sve s čime ćeš se danas suočiti: kvalitetno provedi vrijeme sa mnom.

Neću ti pokazati što se nalazi na putu ispred tebe, nego ću te potpuno opremiti za putovanje. Moja živa prisutnost je tvoj pratilac na svakom djeliću puta. Ostani stalno povezan sa mnom, šapćući moje ime kad god imaš potrebu preusmjeriti svoje misli. Na taj način možeš ići kroz dan usredotočen na mene. Moja stalna prisutnost je najbolja dostupna karta putovanja.

 

Poziv na intiman odnos s Bogom

U Tvojoj prisutnosti – verzija za muškarce nije samo knjiga – ona je poziv na intiman odnos s Bogom. Ova knjiga čitatelja vodi kroz iskustvo prisnog i osobnog poznavanja Boga, potičući ga da živi život u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom. Najveća je vrijednost ovog djela to što čitatelja uvodi u svijet razmatranja na vrlo jednostavan način – u molitvu koja je nužna da se produbi vjersko uvjerenje, da se potakne obraćenje srca i ojača volja da se slijedi Krista (v. KKC 2705-2708; KKC 2655, 2688). On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti.

Meki uvez, naslovnica i knjižni blok ukrašeni zlatom – pravo malo blago za svakoga kome dođe u ruke!

U Tvojoj prisutnosti – verzija za muškarce dolazi u mekom uvezu, kako bi se lako mogla presavijati i prilagoditi svakom džepu. Dizajnirana je u prekrasnoj plavoj boji sa zlatnim detaljima, kako bi bila savršen poklon.

Dodatne informacije

Težina 303 g
Dimenzije 13.5 × 10.5 cm
ISBN

978-953-7929-63-3

Prijevod

Josip Lončar

Godina izdavanja

2018.

Vrsta uveza