Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Žetva koja predstoji

Derek Prince

2.65 

Na zalihi

Naručite i osvojite 27 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Žetva koja predstoji

Žetva koja predstoji knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Derek Prince istražuje temu žetve u duhovnom svijetu. Također, donosi ohrabrenje i nadu vjernicima o blizini skorašnje Božje žetve.

Knjiga naglašava važnost razumijevanja Božjeg vremena i sezona te pripreme za ono što dolazi. Autor koristi biblijske primjere, duhovne istine i proročanstva kako bi ilustrirao da se nalazimo u vremenu skorašnje žetve duša za Kraljevstvo Božje.

Knjiga poziva čitatelje na obnovu svog odnosa s Bogom i aktivno sudjelovanje u Božjem planu za žetvu. Derek Prince dijeli praktične savjete i duhovne smjernice kako bismo se mogli pripremiti za ovo vrijeme žetve i biti plodni radnici u Božjem vinogradu.

Žetva koja predstoji pruža nadu, ohrabrenje i jasan uvid u Božji plan za spasenje ljudi. Derek Prince naglašava važnost našeg sudjelovanja u ovom vremenu žetve, kako bi se što više duša privelo u Božje kraljevstvo prije povratka Isusa Krista.

Ova knjiga izvor je inspiracije i poučavanja za sve koji žele bolje razumjeti Božji plan za žetvu i svoju ulogu u njemu. Derek Prince nudi mudrost i perspektivu koja pomaže čitateljima da se pripreme i aktivno sudjeluju u Božjem djelu žetve, donoseći promjenu i utjecaj na svijet oko nas.

Poziv

»„Strpite se i vi, očvrsnite srca jer se dolazak Gospodnji približio!” (Jk 5,8)

U ovoj knjižici Derek Prince upućuje na jedan od najintrigantnijih poziva ikad upućenih radnicima posljednje žetve. Derek nam postavlja pitanja: „Što je s tobom? Koliko ti znači tvoj život? Za što živiš? Na kojemu je mjestu Isus Krist u tvojemu životu? Pitaš li se kako ćeš, posljedično izlit ću Duha Svetoga, postati učinkovitim radnikom u Božjem Kraljevstvu? Odgovor se sastoji u povezivanju s Božjom svrhom.” Derek nam poručuje da je žetva pred samim vratima i Bogu su potrebni radnici koji će baciti srp Njegove Riječi i žeti. Stiglo je vrijeme za ubiranje plodova, žetva je zrela.”«

Ostale naslove autora možete vidjeti ovdje.

Dodatne informacije

Težina 48 g
Dimenzije 17.5 × 11 cm
ISBN

978-953-7777-12-8

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

48

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…