Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Dvije žetve

Derek Prince

2.75 

Samo 8 komada na zalihi

Naručite i osvojite 28 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Dvije žetve

Dvije žetve knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Derek Prince istražuje temu žetve u duhovnom svijetu i nudi uvid u Božji plan za spasenje ljudi.

Dvije žetve odnosi se na koncept žetve u Bibliji. Žetva opisuje različite rezultate i sudbine ljudi na temelju njihovog odnosa s Bogom. Autor koristi biblijske primjere, duhovne istine i praktične primjere kako bi ilustrirao Božji plan za spasenje i sudbinu ljudi.

Knjiga ističe važnost osobnog odnosa s Bogom i posvećenog života u skladu s Njegovom voljom. Derek Prince naglašava potrebu za prihvaćanjem Isusa Krista kao Spasitelja i gospodara naših života. S ciljem da bismo mogli sudjelovati u Božjem planu za vječnu žetvu.

Dvije žetve donosi duhovni uvid i smjernice za sve koji žele bolje razumjeti Božji plan za spasenje i svoju ulogu u njemu. Knjiga poziva čitatelje na ozbiljno razmišljanje o svom odnosu s Bogom, potičući ih da donesu odluke koje će imati vječne posljedice.

Ova knjiga izvor je inspiracije i poučavanja za sve one koji traže dublje razumijevanje Božje riječi i Njegovog plana za spasenje. Derek Prince nudi mudrost i perspektivu koja pomaže čitateljima da otkriju vječne istine i žive u skladu s njima.

Sadašnje doba završava se velikom dvostrukom žetvom: spasenje obraćenih, osuda buntovnih. Bog poziva radnike u žetvu spasenja

„Podignite oči svoje i pogledajte polja: već se bjelasaju za žetvu.” (Iv 4,35) Svršetak vremena svakoj osobi donosi dva različita ishoda – milost ili sud. Stoga, ne samo što trebamo izabrati milost nego moramo i uložiti svoje živote u isporučivanje Božje milostive ponude spasenja onima koje trenutačno čeka sud. Ovom nam knjižicom Derek Prince kroz Pismo pokazuje da nam je Bog dao predivan dar Duha Svetoga. On dolazi poput kiše i osposobljuje nas da donesemo obilnu žetvu. Saznajte kako vas Bog može iskoristiti u žetvi milosti i kako da uspostavite Kristovo kraljevstvo na Zemlji.

Ostali naslovi autora

Dodatne informacije

Težina 54 g
Dimenzije 17.5 × 11 cm
ISBN

978-953-7777-13-5

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

56

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…