Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Ulazak u Božju prisutnost

Derek Prince

6.64 

Samo 4 komada na zalihi

Naručite i osvojite 66 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Ulazak u Božju prisutnost

Ulazak u Božju prisutnost knjiga je Dereka Princea, priznatog kršćanskog učitelja i pisca. Ova knjiga istražuje temu ulaska u Božju prisutnost i kako iskusiti Njegovu blizinu i silu u našem duhovnom životu.

U knjizi, Derek Prince nas uči o važnosti prisutnosti Božje u našem životu. Autor nas vodi kroz Bibliju kako bismo otkrili kako su ljudi u prošlosti stupali u Božju prisutnost i imali susrete s Njim. On ističe važnost molitve, štovanja, meditacije Božje Riječi i druge duhovne prakse koje nam pomažu približiti se Bogu.

Knjiga istražuje različite aspekte ulaska u Božju prisutnost, uključujući čišćenje grijeha, posvećenost, vjeru i poniznost. Derek Prince koristi svoje bogato znanje Biblije kako bi nam pružio praktične savjete i smjernice kako bismo dublje proživjeli odnos s Bogom.

Ulazak u Božju prisutnost nas potiče da se posvetimo traženju i iskustvu Božje prisutnosti u našem svakodnevnom životu. Autor nas uči kako razviti svoj duhovni život, kako rasti u bliskosti s Bogom i kako osjetiti Njegovu prisutnost u molitvi, štovanju i svakodnevnim situacijama.

Ova knjiga je izazov i poticaj da razvijemo svoj duhovni život i da svjesno tražimo susrete s Bogom. Derek Prince nas podsjeća da je Božja prisutnost naš najveći blagoslov i da kroz ulazak u Njegovu prisutnost možemo primiti obilje blagoslova, iscjeljenja i vodstva za naš život.

“Od slavljenja i zahvaljivanja do istinskog štovanja.”

Legendarni biblijski učitelj, Derek Prince, pokazuje nam put u pobjedonosnu bliskost s Bogom. Objašnjava nam kako stupiti u Božju prisutnost i primiti duhovne, fizičke i emocionalne blagoslove istinskog štovanja.

Saznajte:
  • tajnu ulaska u Božji počinak tajnu zajedništva s Bogom
  • tajnu primanja Božjeg otkrivenja što učiniti dok se molite
  • Božji put do istaknutosti tajnu duhovnog ratovanja

Derek nam također pokazuje kako da postanemo slobodni od ropstva grijehu i krivnji te kako da steknemo unutarnji mir i radost koje ništa drugo ne može zamijeniti.

Sadržaj:

1. poglavlje: Stav u Božjoj prisutnosti
2. poglavlje: Prikladan odgovor
3. poglavlje: U duhu i istini
4. poglavlje: Tijelo: očišćeno krvlju i vodom
5. poglavlje: Duša: emotivni pristup štovanju
6. poglavlje: Duh: put u Svetinju nad svetinjama
7. poglavlje: Četiri novozavjetna blagoslova
8. poglavlje: Četiri zahtjeva upućena pravim štovateljima
9. poglavlje: Fizički stav tijekom obožavanja
10. poglavlje: Neminovnost obožavanja
11. poglavlje: Štovanje pred prijestoljem


KOMENTARI POJEDINACA O OVOJ KNJIZI:
Ovo je fenomenalna knjiga. Gospodin Prince opisuje klanjanje, i kako čovjek mora pristupiti klanjanju Boga, dovodi nas do nove razine razumijevanja što Bog točno očekuje od Njegovog naroda. Ova knjiga mi je pomogla da uđem u intimniji odnos sa Bogom. Povrh toga, gospodin Prince opisuje zemaljski šator, te pokazuje da je čovjek postao istinski duhovni šator
to mi je zaista otvorilo oči. Tko god želi prići bliže Bogu  u klanjanju, i želi dublji odnos sa Njime ova knjiga mu može pomoći u nastojanjima. J.C.

Prince pokazuje oblike napredovanja: od zahvaljivanja do slavljenja, pa do klanjanja i kako je to povezano sa napretkom od dvorišta do Svetog Mjesta, pa do Svetinje nad Svetinjama u šatoru Božjem. Oni koji žude za klanjanjem Boga u duhu i istini naći će dragocjene instrukcije. L. C.

Ostale naslove autora možete pronaći ovdje.

Dodatne informacije

Težina 155 g
Dimenzije 20.4 × 13.5 cm
ISBN

978-953-777-17-3

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

128

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza