Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Prijenos Božje sile

Derek Prince

2.65 

Nema na zalihi

Opis

O knjizi

Prijenos Božje sile Dereka Princea namijenjena je svima koji žele dublje razumijevanje o tome kako primati i prenositi Božju silu. S pomoću ove knjige, čitatelji mogu naučiti o važnosti primanja Duha Svetoga i kako živjeti život ispunjen Božjom snagom i prisutnošću. Način za prenošenje Božje sile, Derek Prince poučava, polaganje je ruku.

U ovoj knjizi autor istražuje teme poput darova Duha Svetoga, molitve, proroštva i ozdravljenja. Posebno je to što uz tumačenja, D. Prince donosi i savjete kako sve to primijeniti u svakodnevnom životu. Prijenos Božje sile naglašava važnost otvorenosti Božjem djelovanju i prihvaćanju Njegova plana kako bi se živjeli u Božjoj sili i prisutnosti.

Čitanjem ove knjižice možete produbiti svoje razumijevanje duhovnih principa i praksi koje vode do primanja i prenošenja Božje sile. Također, knjiga donosi i praktične savjete o tome kako otkriti i razviti svoje darove od Duha Svetoga te ih koristiti na Božju slavu i blagoslov drugima.

Polaganje ruku

Prema Dereku Princeu polaganje ruku jedno je od osnovnih načela kršćanske vjere. Polaganjem ruku možemo prenijeti Gospodnje blagoslove i autoritet. Prijenos Božje sile istražuje polaganje ruku u Bibliji.

Duh Sveti nam spominje polaganje ruku u Poslanici Hebrejima: „Stoga mimoiđimo početnički nauk o Kristu i uzdignimo se k savršenome ne postavljajući iznovice temelja: obraćenje od mrtvih djela i vjera u Boga, naučavanje o krštenjima i polaganje ruku, uskrsnuće mrtvih i vječni sud” (Heb 6,1-2). U Novom zavjetu praksa polaganja ruku koristila se za:

  • iscjeljenje,
  • prijenos sile Duha Svetoga,
  • pomazanje đakona,
  • slanje apostola u službu,
  • postavljanje starješina,
  • prepoznavanje Duhovnih darova.

 

Dodatne informacije

Dimenzije 17.5 × 11 cm
ISBN

978-953-7777-30-2

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

40

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…