Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Ulazak u Božje kraljevstvo

Derek Prince

2.75 

Samo 9 komada na zalihi

Naručite i osvojite 28 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi

Ulazak u Božje kraljevstvo knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Derek Prince istražuje temu Božjeg kraljevstva i putovanja vjernika prema njemu.

Knjiga naglašava važnost novog rođenja i osobnog odnosa s Bogom kroz vjeru u Isusa Krista. Autor koristi biblijske primjere i duhovne istine kako bi ilustrirao put prema Božjem kraljevstvu i blagoslovima koje Bog ima pripremljene za svoje sljedbenike.

Knjiga ističe potrebu za obraćenjem, opraštanjem, krštenjem Duhom Svetim i rastom u duhovnom životu kako bismo mogli iskusiti puninu Božjeg kraljevstva. Derek Prince dijeli praktične savjete i duhovne istine koje pomažu čitateljima da razumiju svoju ulogu u Božjem kraljevstvu. Također, kako ostvariti njegove blagoslove u svojim životima.

Ulazak u Božje kraljevstvo izvor je inspiracije i duhovne obnove za sve one koji traže dublji odnos s Bogom i žele živjeti u skladu s načelima Njegova kraljevstva. Derek Prince nudi jasno učenje i smjernice kako bismo mogli rasti u vjeri, iskusiti Božje blagoslove i utjecati na svijet oko nas u skladu s načelima Božjeg kraljevstva.

Istina Božje Riječi

Kako odgovaramo kad smo suočeni s istinom Božje Riječi? Jesmo li poput onih koji su na Dan Duhova pitali učenike: „Što nam je činiti?

Kako odgovaramo kad smo suočeni s istinom Božje Riječi? Jesmo li poput onih koji su na Dan Duhova pitali učenike: „Što nam je činiti?” Derek Prince nas podsjeća da se uvjeti za ulazak u Božje Kraljevstvo nisu promijenili:
„Obratite se i svatko od vas neka se krsti u ime Isusa Krista da vam se oproste grijesi i primit ćete dar, Duha Svetoga.” Dj 2, 38
Da bismo bili sigurni u svoje spasenje, moramo proći kroz sljedeća tri koraka:

  1. POKAJANJE
  2. VODENO KRŠTENJE
  3. KRŠTENJE DUHOM SVETIM

Naučite kako postati sigurnima da ste građani Božjeg Kraljevstva te kako jasno svjedočiti drugima koji se također pitaju: „Što nam je činiti?”

SADRŽAJ:

Ulazak u Božje Kraljevstvo
Pokajanje
Vodeno krštenje
Krštenje Duhom Svetim

Dodatne informacije

Težina 155 g
Dimenzije 17.5 × 11 cm
ISBN

978-953-7777-14-2

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

56

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza