Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Temeljne istine 2

Derek Prince

5.31 

Samo 3 komada na zalihi

Naručite i osvojite 53 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Temeljne istine 2

Temeljne istine 2 knjiga je autora Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. Ova knjiga drugi je dio serije koja produbljuje temeljne duhovne istine i spoznaje važne za kršćanski život.

U knjizi, Derek Prince istražuje ključne teme poput ozdravljenja, oslobođenja, autoriteta kršćana, duhovne borbe i Božje promišljanje o novcu. Autor koristi Bibliju kao temelj za svoje poučavanje, pružajući duboka duhovna razmišljanja i praktične primjere iz vlastitog iskustva.

Knjiga je namijenjena svima koji žele produbiti svoje znanje o kršćanskim temama i primijeniti ih u svakodnevnom životu. Derek Prince pomaže čitateljima razumjeti kako primijeniti Božja načela u praksi i kako se suočiti s izazovima suvremenog svijeta.

Temeljne istine 2 izvor je inspiracije i praktičnih savjeta za duhovni rast. Kroz svoje bogato znanje i iskustvo, Derek Prince pomaže čitateljima otkriti dublje razumijevanje Božje riječi i primijeniti je u svakodnevnom životu.

Ova knjiga čitateljima pruža smjernice za razvijanje snažnih temelja u vjeri i rasta u duhovnom životu. Nudi jasan i dubok uvid u ključne aspekte kršćanskog učenja i potiče čitatelje na daljnje istraživanje i primjenu Božjih principa u svojim životima.

Pisac na jasan, jednostavan i lako razumljiv način opisuje od Jordana do dana duhova i svrhe krštenja u Duhu Svetom. Ova knjiga se bavi temom: nauka o krštenjima (Heb 6:2). U originalu ova knjiga je tiskana u jednom volumenu, a KUDP tiskao ju je u tri djela.

Sadržaj:

Poglavlje 1: GLAGOL KRSTITI
Poglavlje 2: PO ČEMU SE IVANOVO KRŠTENJE RAZLIKUJE OD KRŠĆANSKOG KRŠTENJA
Poglavlje 3: UVJETI ZA KRŠĆANSKO KRŠTENJE
Poglavlje 4: DUHOVNO ZNAČENJE KRŠĆANSKOG KRŠTENJA
Poglavlje 5: KRŠTENJE U DUHU SVETOM
Poglavlje 6: PRIMITE DUHA SVETOGA
Poglavlje 7: DA LI SVI GOVORE U JEZICIMA
Poglavlje 8: OSJEĆANJE I FIZIČKE REAKCIJE
Poglavlje 9: OBEĆANJE DUHA
Poglavlje 10: KAKO PRIMITI DUHA SVETOGA
Poglavlje 11: U OBLAKU I MORU

 Ostali naslovi autora

Dodatne informacije

Težina 215 g
Dimenzije 20.4 × 13.5 cm
ISBN

953-98257-4-1

Prijevod

Mihael Jonke

Broj stranica

189

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…