Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Darovi Duha Svetog

Derek Prince

6.64 

Samo 3 komada na zalihi

Naručite i osvojite 66 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Darovi Duha Svetog

Darovi Duha Svetog knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Prince istražuje darove Duha Svetoga koji su dostupni vjernicima i kako ih koristiti za izgradnju Crkve i služenje drugima.

Knjiga naglašava važnost razumijevanja i primjene darova Duha Svetoga. Derek Prince dijeli svoje spoznaje, biblijske primjere i praktične savjete o tome kako prepoznati, prihvatiti i koristiti darove Duha Svetoga u svojem životu i službi.

Autor istražuje različite darove Duha Svetoga, kao što su darovi mudrosti, znanja, vjere, iscjeljenja, proroštva, jezika i tumačenja jezika. Kroz biblijske primjere, praktične primjere i duhovne istine, Prince pruža uvid u načine kako rasti u darovima Duha Svetoga i koristiti ih za Božju slavu.

Darovi Duha Svetog potiče čitatelje da budu otvoreni i poslušni djelovanju Duha Svetoga. Ona ih potiče da koriste darove koje im je Bog dao za izgradnju Crkve i širenje Evanđelja. Knjiga pruža smjernice kako razviti i koristiti darove Duha Svetoga te kako hoditi u suradnji s Duhom i iskusiti Njegovu moć i prisutnost u svojem životu.

Ova knjiga je izvor duhovnih spoznaja, praktičnih savjeta i duhovne hrane za sve one koji žele rasti u svojoj vjeri, razumjeti i koristiti darove Duha Svetoga. Potiče čitatelje da budu otvoreni za djelovanje Duha Svetoga i da se koriste svojim darovima za izgradnju i širenje Kraljevstva Božjeg.

Svaki vjernik je primio najmanje jedan nadnaravni dar Duha Svetog. Znate li koji dar imate, i kako djelovati u njemu? Internacionalno prepoznati učitelj Biblije – Derek Prince, objašnjava da vjernici koji ne očituju darove Duha, žive daleko ispod razine koji im je Bog namijenio. Prince otkriva kako: služiti drugima u darovima, prepoznati krivotvorinu, svjedočiti duhovnim darovima i ne zanemariti u sebi duhovni dar. Jedna od najvećih potreba crkve danas jest očitovati u sili Duha da je Isus živ, i da je njegovo evanđelje istinito. Svijet treba vidjeti očitovanja Božje prisutnosti. Vjernici trebaju služiti tijelu Kristovom duhovnim darovima. Darovi Duha Svetog otkrivaju kako možemo ispuniti ove potrebe na praktičan i djelotvoran način.

Sadržaj:

1. Dio: Priroda darova
1. poglavlje: Darovi Duha Svetoga
2. poglavlje: Milosni darovi – karizme
3. poglavlje: Očitavanje Duha

2. Dio: Darovi otkrivenja
4. poglavlje: Riječ mudrosti
5. poglavlje: Riječ znanja
6. poglavlje: Razlikovanje duhova

3. Dio: Darovi sile
7. poglavlje: Vjera
8. poglavlje: Darovi iscjeljenja
9. poglavlje: Činjenje čudesa

4. Dio: Darovi govora
10. poglavlje: Vrste govora u jezicima i tumačenje jezika
11. poglavlje: Proročanstvo
12. poglavlje: Prosuđivanje proročanstva

5. Dio: Korištenje darova
13. poglavlje: Kako koristiti duhovne darove

Ostali naslovi autora

Dodatne informacije

Težina 238 g
Dimenzije 20.4 × 13.1 cm
ISBN

978-953-7777-02-9

Prijevod

Damir Blažić, Slavica Butorac

Broj stranica

192

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza