Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Preobražena

Christine WatkinsPatricia Sandoval

17.12 

Nema na zalihi

Opis

Preobražena

Životna priča Patricije Sandoval neobično je potresna. To je teško putovanje koje vodi do izvanrednog trijumfa Božjeg milosrđa. To milosrđe strpljivo čeka na sve nas. Patricija je došla iz slomljenog doma, loših veza, tri pobačaja i posla u Planiranom roditeljstvu. Ondje joj je rečeno da nikad ne otkrije što je vidjela. Nakon toga je uslijedila ovisnost o metamfetaminima i beskućništvo. Način na koji je Isus došao do nje dok je bila na ulici i kako je preobražena ostavit će vas bez daha.  Visine do kojih ju je Bog od tada nosio, preobrazit će i svakoga tko doživi njeno iskustvo.

Ako znate nekoga tko ne vjeruje da mu može biti oprošteno ili da se može vratiti u Crkvu, ovo je knjiga za njega.

“Transfigured” je knjiga koju je napisala Christine Watkins. Ova inspirativna knjiga donosi duboke uvide u duhovnost i osobni rast. Watkins istražuje teme kao što su duhovno buđenje, transformacija uma i srca te postizanje dubljeg razumijevanja univerzalnih istina.

Knjiga Preobražena često se opisuje kao putovanje prema samospoznaji i unutarnjem preobražaju. Autorica koristi vlastitu priču, kao i iskustva drugih ljudi, kako bi ilustrirala moć preobraženja koja dolazi duhovnim razvojem. Različitim pričama, autorica čitateljima daje vodič za osobni rast i duhovno prosvjetljenje.

Jedan od ključnih koncepta koji Christine Watkins ističe je ideja da svatko od nas ima potencijal za dublje razumijevanje sebe i svijeta oko sebe. Ona potiče čitatelje da istraže svoje nutrinu i preispitaju svoja uvjerenja.

Dodatne informacije

Težina 456 g
Dimenzije 21 × 14.8 cm
ISBN

9789538308086

Prijevod

Petar Salečić, Tea Šiško

Godina izdavanja

2021.

Broj stranica

306

Nakladnik

Kyrios

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…