Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Moje ime je Sotona

Fabio Marchese Ragona

15.93 

Na zalihi

Naručite i osvojite 159 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Zapisi o egzorcizmima – od Vatikana do Međugorja

Knjiga Moje ime je Sotona bit će od velike koristi i svim onim katolicima koji još uvijek ustraju u uvjerenju da đavao i demoni ne postoje te, slijedom toga, ne vjeruju u mogućnost opsjednuća i đavolskih zlostavljanja. Liječnicima i psihijatrima također bi bilo dobro pročitati ovu knjigu. Mogli bi misliti da su slučajevi kojima se bavimo mi egzorcisti svi slučajevi sa psihičkom i psihijatrijskom patologijom. I odluče li se pročitati ovu knjigu, susrest će se, među brojnim slučajevima, i sa Sarinim slučajem koji bi ih trebao potaknuti na razmišljanje.

(fra Benigno)

Fabio Marchese Ragona istražuje činjenice, razgovara sa svjedocima, bilježi iskustva brojnih svećenika za koja javnost dosad nije čula, uspio je dobiti pristup tajnim arhivima u kojima se nalaze neobjavljene bilješke najvećih egzorcista na svijetu.

Sjećate li se teškog slučaja opsjednuća Meksikanca, s kojim se je papa Franjo prihvatio baviti na daljinu te je na njega jednom prilikom položio ruke na Trgu svetog Petra?

Jesu li vam poznati slučajevi u Međugorju? Sotona izaziva vidioce; opsjednuta osoba levitira; Podbrdom uz pjesmu vjernika odzvanjaju i urlici Zloga…

U ovome nemirnom stoljeću u tijeku je neviđena bitka između Boga i Sotone. Vrhovni poglavar Crkve neprestano upozorava vjernike na napade Zloga!

„Otac laži“ uspio se probiti u današnje društvo upravo zahvaljujući uvriježenome stavu da je đavao srednjovjekovna izmišljotina. Zbog toga uvjerenja Zli danas zavodi sve više duša i njegova moć i utjecaj dosežu neviđenu razinu.

Dakle, postoji li Sotona?

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

 

 

 

Dodatne informacije

Težina 372 g
Dimenzije 13.5 × 20.5 cm
ISBN

9789533670102

Prijevod

Anamarija Lovrić

Godina izdavanja

2021.

Broj stranica

191

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…