Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Iz ove se kože može

Alexander Egger

10.62 

Na zalihi

Naručite i osvojite 106 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Svjedočanstvo o čudesnom ozdravljenju

Iz ove se kože može. Moje čudesno ozdravljenje Alexandera Eggera istinito je svjedočanstvo ozdravljenja od bolesti neurodermatitisa s kojim je oboljela i njegova duša. Autor detaljno opisuje simptome svoje bolesti i kako je to utjecalo na njegovu sliku o sebi.

Osim svog iskustva, Alexander Egger donosi i prisjećanja ključnih osoba u svome odrastanju kao što su njegova majka i njegov otac.

O knjizi Iz ove se kože može

Njegovi su ga razredni kolege zvali zombi. Alexander Egger slovio je za jedan od najtežih slučajeva oboljelih od neurodermatitisa u Njemačkoj i Austriji. Prvih 17 godina svoga života proživio je bez nade u ozdravljenje. Isprobao je brojne terapije, no većeg poboljšanja nije bilo.

Sav očajan, jednog se dana uspinje na strmi obronak. Želi skočiti. Uto se prisjeća tajanstvenog susreta iz djetinjstva, i odustaje od te kobne namjere.

Obraća se Bogu i postupno u potpunosti ozdravlja! On nam dokazuje da se iz ove kože može.

Danas mnoge ljude ohrabruje da ne odustanu, da pokažu volju za životom i da, s punim povjerenjem u Boga i s pozitivnim stavom, krenu ususret životu sa svim njegovim usponima i padovima.

O autoru

Alexander Egger, rođen u Salzburgu, oženjen je, otac dvoje djece, uspješan poduzetnik i motivacijski govornik.

Iz knjige

Otprilike tjedan dana kasnije pokušao sam se opet ubiti tabletama za spavanje. Cijeli sam se dan već osjećao omamljeno, zbog bolova, nedostatka sna i lijekova. Sjedio sam u busu, bio je vruć ljetni dan, živa na termometru pokazivala je 30 stupnjeva, znoj mi je curio niz kožu i  rane su pekle. To je doslovno bila „kap koja je prelila čašu“. Bez puno razmišljanja, za vrijeme vožnje sam otvorio kutiju s tabletama, uzeo nekoliko u ruku i ubacio ih u usta. S gutljajem mineralne vode otišle su u želudac. Nitko od suvozača nije ništa primijetio…

 

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Iz ove se kože može”

Dodatne informacije

Težina 314 g
Dimenzije 13.5 × 20.5 cm
ISBN

978-953-7929-95-4

Prijevod

Jelena Prskalo

Godina izdavanja

2020.

Broj stranica

149

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…