Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Lucifer razotkriven

Derek Prince

5.31 

Nema na zalihi

Opis

O knjizi Lucifer razotkriven

Lucifer razotkriven knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Prince istražuje temu Lucifera, anđela koji je pao i postao Sotona, zao neprijatelj Božjeg kraljevstva.

Knjiga se bavi dubljim razumijevanjem prirode i djelovanja Sotone te njegovog utjecaja na svijet i na pojedince. Derek Prince dijeli svoje spoznaje i biblijske uvide o prirodi zla i borbi koju vjernici vode protiv duhovnih sila tame.

Autor istražuje podrijetlo Sotone, njegove karakteristike, metode djelovanja i ciljeve. Kroz biblijske primjere, praktične primjere i duhovne istine, Prince pruža uvid u načine kako prepoznati i pobijediti duhovne napade Sotone.

Lucifer razotkriven potiče čitatelje da budu svjesni prisutnosti zla u svijetu i da se naoružaju duhovnom opremom kako bi odolijevali iskušenjima i ostali vjerni Bogu. Knjiga pruža smjernice kako se suočiti s duhovnim napadima, kako priznati i pobijediti laži i obmane Sotone te kako hoditi u pobjedi koju je Isus Krist donio kroz svoju smrt i uskrsnuće.

Ova knjiga je izvor dubokog duhovnog razumijevanja, praktičnih savjeta i duhovne hrane za sve one koji žele bolje razumjeti prirodu duhovne borbe i kako se suočiti s duhovnim protivnicima. Potiče čitatelje da budu budni, oboružani i usmjereni prema Božjoj istini i pobjedi nad Sotonom.

Prince razotkriva Sotonino najveće oružje u zarobljavanju prosječnog ljudskog bića u ropstvo. Sotona pokušava spriječiti kršćane da razviju svoj potencijal u punini, i nastoji odvratiti svako ljudsko biće da slijedi Boga.

Sadržaj:

1. Poglavlje: Naši nevidljivi neprijatelji
2. Poglavlje: Borbene linije
3. Poglavlje: Ratovanje protiv kraljevstva tame
4. Poglavlje: Snaga križa
5. Poglavlje: Priroda vračarstva
6. Poglavlje: Djelo na križu

Komentari pojedinaca o ovoj knjizi:

Još jedna knjiga – remek djelo od Dereka Princa. Knjiga ima sposobnost otvoriti oči i vidjeti nevidljivo kraljevstvo neprijatelja. Derek kao jedan od iskusnih službenika oslobađanja, kroz sveto Pismo opisuje djelovanja sotone i njegovih slugu. Knjiga donosi mnoge informacije – tvrda hrana sa jako dobrim podučavanjima. Zahvaljujem se Bogu na Dereku Princu. M.E.

Ako ne vjerujete u Lucifera, tada morate vjerovati da on vjeruje u vas. Ova knjiga će vam pomoći da imate novi pogled na duhovni svijet i nadnaravno. Drago mi je imati ovu knjigu u svojoj kolekciji. Ja ću ju posuditi drugima, i nanovo pročitati. A.J.

Ostali naslovi autora

Dodatne informacije

Težina 128 g
ISBN

978-953-777-03-06

Prijevod

Tamara Vranić

Broj stranica

91

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…