Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Odvojeni za Boga

Derek Prince

6.64 

Samo 5 komada na zalihi

Naručite i osvojite 66 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Odvojeni za Boga

Odvojeni za Boga knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Derek Prince istražuje važnost i poziv da budemo posvećeni Bogu u svakodnevnom životu.

Knjiga naglašava da Bog ima plan i svrhu za svakog pojedinca i želi nas vidjeti posvećene Njemu. Autor koristi biblijske primjere, duhovne istine i svoje vlastito iskustvo kako bi ilustrirao važnost življenja posvećenog života u skladu s Božjim standardima.

Knjiga istražuje različite aspekte posvećenosti, uključujući posvećenost u mislima, riječima, djelima i odnosima. Derek Prince donosi duboke duhovne spoznaje o tome kako možemo biti odvojeni od svijeta i živjeti prema Božjim principima, te kako to može utjecati na naš osobni rast i blagoslov.

Odvojeni za Boga knjiga je koja nas potiče da se odreknemo svjetovnih vrijednosti i usmjerenja te da se usredotočimo na Božje ciljeve i život u skladu s Njegovom voljom. Autor nas vodi na put otkrivanja: kako se odvojiti od grijeha, svjetovnosti i negativnih utjecaja te živjeti život koji je Bogu ugodan i svet.

Ova knjiga izvor je inspiracije i praktičnih savjeta za sve one koji žele živjeti život posvećen Bogu. Derek Prince nas ohrabruje da prepoznamo našu vrijednost u Božjim očima i da budemo odvojeni za Njega, živeći život koji je svet i usmjeren prema Njegovom kraljevstvu.

»Ljepota i sila svetosti

Istinska svetost, koja dolazi kroz Krista, znači mir, slobodu, snagu i radost koje doživljavamo živeći po Duhu, skidajući sa sebe duhovno i emocionalno breme što nas sputava. Jedan od najprodavanijih pisaca, Derek Prince, jasno i suosjećajno objašnjava sveto življenje kroz koje ćete:
• odražavati Božju narav
• spoznati vlastitu vrijednost koju imate u Bogu, kao njegovo dragocjeno blago
• biti dionicima Božje nadnaravne providnosti
• primiti odgovore na svoje molitve
• nadvladati strah i osudu
• opremiti se za činjenje dobrih djela
• dati svojem životu pravo značenje.

Živite životom svetosti svakodnevno i promijenite svoj život iz temelja!«

Ostale naslove autora možete pronaći ovdje.

Dodatne informacije

Težina 208 g
Dimenzije 20.5 × 13.5 cm
ISBN

978-953-7777-18-0

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

162

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza