Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Jezik – kormilo tvoga života

Derek Prince

3.32 

Samo 4 komada na zalihi

Naručite i osvojite 33 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Jezik – kormilo tvoga života

Jezik – kormilo tvoga života knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Prince istražuje temu moći jezika i njegovog utjecaja na naše živote, odnose i duhovni rast.

Knjiga naglašava važnost kontrole jezika i kako on može biti izvor blagoslova ili štete. Derek Prince dijeli svoje spoznaje i praktične primjere o tome kako naš jezik može biti iscijeljen i kako ga možemo koristiti na način koji donosi slavu Bogu i blagoslov drugima.

Autor istražuje temu govora i utjecaja naših riječi na nas same i na ljude oko nas. Kroz biblijske primjere, praktične savjete i osobne priče, Prince nas potiče da budemo svjesni moći naših riječi i kako ih koristiti na način koji izgrađuje, ozdravlja i donosi mir.

Jezik – kormilo tvoga života izaziva čitatelje da preispitaju svoj govor, izraze i reakcije te da se suoče s negativnim utjecajem lošeg govora. Knjiga pruža smjernice kako iscijeliti svoj jezik, kako izgovarati riječi koje donose život, nade i ljubav, te kako razvijati duhovnu disciplinu u području komunikacije.

Ova knjiga je izvor praktičnih savjeta, duhovnih spoznaja i nadahnuća za sve one koji žele rasti u svom duhovnom životu i koristiti svoj jezik na način koji donosi čast Bogu i blagoslov ljudima. Potiče čitatelje da prepoznaju snagu i važnost ispravnog govora te da se usmjere prema ozdravljenju i obnovi svog jezika.

Česta tema u Bibliji

Vrlo malo tema se spominje tako često u Bibliji kao naš govor. Sve su konkordance prepune stihova koji spominju riječi poput usta, jezika, govorenja i usana. Ovo nas ne bi trebalo iznenaditi, jer su život i smrt u vlasti jeziku… Jezik je sila koja stvara, ali i vatra koja može sažgati odnose i reputacije. Derek Prince nam na jasan način nudi biblijske upute za uporabu našeg jezika kao sile koja proslavlja Boga i koja određuje pozitivan smjer naših života.

Sadržaj:

Poglavlje 1: Život ili smrt?
Poglavlje 2: Srce izvire kroz usta
Poglavlje 3: Biblijska slika jezika
Poglavlje 4: Riječi određuju sudbinu
Poglavlje 5: Bolesti jezika
Poglavlje 6: Korjen problema
Poglavlje 7: Prvi koraci do ozdravljenja
Poglavlje 8: Razlog zbog kojeg imaš jezik
Poglavlje 9: Važnost tvog ispovjedanja

Komentari pojedinaca o ovoj knjizi:

Zaista je zapanjujuće: Derek Prince stavlja toliko informacija u malu knjigu. S.H.

Kupio sam knjigu, zatim počeo čitati i nisam mogao prestati… knjiga me je zadržala kod kuće na kratko vrijeme. A.M.

Dakle, jedna od stvari koje je Derek opisao jest isprazne riječi, mislim da razumijem kako je ova knjiga napisana držeći se toga principa. B.R.

Ostali naslovi autora

Dodatne informacije

Težina 75 g
ISBN

978-953-9825797-7

Prijevod

Marija Jelić

Broj stranica

72

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…