Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Obnova poruke

Derek Prince

2.65 

Samo 3 komada na zalihi

Naručite i osvojite 27 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Obnova poruke

Obnova poruke knjiga je Dereka Princea, priznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Derek Prince istražuje temu dobre vijesti ili Evanđelja. On donosi jasno razumijevanje Božjeg plana spasenja i ljubavi prema ljudskom rodu.

Knjiga naglašava važnost razumijevanja dubine Božje ljubavi, milosti i otkupiteljskog djela koje je Isus Krist izvršio na križu. Autor koristi biblijske reference i duhovne istine kako bi ilustrirao dobru vijest. Dobra je vijest što svaki pojedinac može primiti oproštenje grijeha, novi život i vječno zajedništvo s Bogom kroz vjeru u Isusa Krista.

Knjiga ističe Božji plan za obnovu ljudskog roda i povratak u pravedan odnos s Bogom. Derek Prince dijeli važne teme poput obraćenja, oprosta, pomirenja i života u novom savezu s Bogom.

Obnova poruke donosi nadu i jasnoću u razumijevanju kršćanske vjere i njene temeljne poruke. Autor naglašava da je dobra vijest da smo pozvani na odnos s Bogom, da smo prihvaćeni i ljubljeni te da možemo imati sigurnost spasenja i života u vječnosti.

Ova knjiga izvor je nadahnuća i pouka za sve one koji traže dublje razumijevanje Evanđelja i žele produbiti svoj odnos s Bogom. Derek Prince nudi jasnoću, praktične primjere i duhovne istine koje pomažu čitateljima da cijene i žive u svjetlu dobre vijesti koju je Isus Krist donio svijetu.

Postanimo poput prvih učenika

»Bog se u svojoj milosti ponudio preuzeti upravu nad čovječanstvom kroz svojega Sina, Kralja Isusa. Derek Prince pomaže nam razumjeti da ćemo, objavljujući ovu predivnu poruku, postati poput prvih učenika: „A oni odoše i posvuda počeše propovijedati. Gospodin je s njima djelovao i potvrđivao Riječ čudesima što su je pratila.” Ako želite vidjeti rezultate svoje službe, i vi možete iskusiti kako Gospodin čudesima potvrđuje svoju Riječ. Što je ključno da bi se to dogodilo? Važno je umjesto samog Evanđelja objavljivati Evanđelje Kraljevstva. Jednom kad naša poruka bude ista kao poruka prvih učenika, uslijedit će i rezultati.«
Ostale naslove autora možete pronaći ovdje.

Dodatne informacije

Težina 48 g
Dimenzije 17.5 × 11 cm
ISBN

After All What Is The Good News

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

44

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…