Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Dvije najmoćnije riječi

Derek Prince

2.65 

Samo 10 komada na zalihi

Naručite i osvojite 27 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Dvije najmoćnije riječi

BUDITE JEDNI DRUGIMA DOBROSTIVI, MILOSRDNI; PRAŠTAJTE JEDNI DRUGIMA KAO ŠTO I BOG U KRISTU NAMA OPROSTI. Ef 4,23

Dvije najmoćnije riječi knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Prince istražuje značaj i dublje razumijevanje dviju najmoćnijih riječi u kršćanstvu: Opraštam ti!

Knjiga naglašava važnost tih dviju riječi i njihovu snagu da donesu promjenu, obnovu i ispunjenje u životima vjernika. Derek Prince dijeli svoje spoznaje i duboko duhovno razumijevanje o riječima Opraštam ti i njihovom značenju za vjeru i duhovni rast.

Autor istražuje i tri moćne riječi: ljubav, vjera i nada. Kroz praktične primjere, biblijske primjere i osobne priče, Prince pokazuje kako ove riječi imaju moć preobraziti naše odnose, unijeti ozdravljenje i obnovu te nam donijeti nadu i sigurnost u svijetu ispunjenom izazovima.

Dvije najmoćnije riječi inspirira čitatelje da prodube svoje razumijevanje ove teme i primjene je u svakodnevnom životu. Knjiga ističe važnost življenja u ljubavi, življenja u vjeri i imanja nade koja proizlazi iz našeg odnosa s Bogom.

Ova knjiga je izvor duhovne hrane i nadahnuća za sve one koji žele produbiti svoju vjeru, otkriti snagu i značenje tih triju riječi u vlastitim životima te živjeti u skladu s Božjim planom i svrhom.

Otkrivanje slobode praštanja

Križ je središnjica praštanja – vertikalno, od Boga prema čovjeku, a horizontalno, od jednih prema drugima.

Biblija jasno poručuje da je neopraštanje zlo i da time neprijatelju omogućujemo ulazak u svoj život. Neopraštanje također izaziva Božju ljutnju. Suprotno tomu, život u praštanju onima koji su se ogriješili o nas osnažuje naše molitve, ruši sve prepreke iscjeljenju i otvara vrata za Božje blagoslove u našemu životu.

Iskusite pad tereta koji dolazi s praštanjem onima koji su nas povrijedili i razočarali. Odlučite im oprostiti!

 

Sadržaj:

Blaženstvo praštanja

Temelj praštanja

Dvosmjerno izmirenje

Nemilosrdni sluga

Kako oprostiti drugima

Ostali naslovi autora

Dodatne informacije

Težina 46 g
Dimenzije 17.5 × 11 cm
ISBN

978-953-7777-36-4

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

47

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza