Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Posljednji Kristov nalog

Derek Prince

5.31 

Samo 6 komada na zalihi

Naručite i osvojite 53 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Posljednji Kristov nalog

Posljednji Kristov nalog knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Derek Prince istražuje važnost i primjenu Isusove posljednje naredbe koju je dao svojim učenicima prije svog uskrsnuća.

Knjiga naglašava da je Isusov posljednji nalog ključan za svakog kršćanina i da ima trajan utjecaj na naš život, odnos s Bogom i misiju koju smo pozvani ispunjavati na ovom svijetu. Autor koristi biblijske tekstove, duhovne istine i vlastito poznavanje Riječi Božje kako bi ilustrirao dublje značenje i primjenu ove naredbe.

Knjiga istražuje različite aspekte Isusova posljednjeg naloga: uključujući propovijedanje Evanđelja, krštenje, učenje učenika i širenje Božjeg kraljevstva. Derek Prince donosi duboke duhovne spoznaje o tome kako nas Isusov nalog poziva na aktivno sudjelovanje u Božjem planu otkupljenja i širenju Njegove ljubavi i istine u svijetu.

Posljednji Kristov nalog knjiga je koja nas potiče da shvatimo važnost i ozbiljnost Isusove naredbe te da ju primijenimo u svakodnevnom životu. Autor nas vodi na put otkrivanja kako živjeti u skladu s Kristovim pozivom, posvetiti se služenju drugima i širiti Božje kraljevstvo.

Ova knjiga izvor je inspiracije, duhovne hrane i praktičnih savjeta za sve koji žele dublje razumjeti i živjeti prema Isusovom posljednjem nalogu. Derek Prince nas podsjeća da je Isusov poziv za nas sve i da smo pozvani biti sudionici u Njegovom djelu spasenja i preobraženja svijeta.

Isus Krist – Kapetan nebeske vojske

Isus je prije povratka u nebesa dao Svojim učenicima posljednje zapovijedi. One su i dalje na snazi. Svaki vojnik zna da nepoznavanje zapovijedi ne može služiti kao izlika za njihovo neizvršavanje. Dužni smo poznavati zapovijedi koje nam je Isus ostavio te ih izvršavati. Imamo samo dvije mogućnosti: vršiti ili ne vršiti; za što ćete se odlučiti?

“Idite, dakle, i učinite sve narode Mojim učenicima krsteći ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga učeći ih da čine sve što sam vam zapovjedio, a Ja ću biti s vama do svršetka svijeta.”

Mt 28, 19-20

Sadržaj:

Uvod
1. poglavlje: Kristove zapovijedi
2. poglavlje: Posljednje riječi Markova evanđelja
3. poglavlje: Posljednje riječi iz Djela apostolskih
4. poglavlje: Proces
5. poglavlje: Znak Kristova dolaska
6. poglavlje: Primanje obećanja
7. poglavlje: Čudesna pomoć
8. poglavlje: Lekcije iz Isusova primjera
9. poglavlje: Jedinstvena dužnost
10. poglavlje: Važna upozorenja
11. poglavlje: Pripremite se poslušati

Dodatne informacije

Težina 78 g
Dimenzije 17.5 × 11 cm
ISBN

978-953-7777-39-5

Prijevod

Slavica Manojlović

Broj stranica

88

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza