Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Umalo ugašena milost

Francis MacNutt

13.27 

Na zalihi

Naručite i osvojite 133 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Umalo ugašena milost

Umalo ugašena milost djelo je Francisa MacNutta, katoličkog svećenika i služitelja u službi ozdravljanja. Knjiga je usredotočena na duhovno ozdravljenje i ulogu ozdravljenja u kršćanskoj vjeri.

MacNutt koristi svoja mnogobrojna iskustva iz službe ozdravljanja kako bi pronašao biblijske temelje za ozdravljenje. Također, pronalazi povijesne i teološke korijene ozdravljanja u kršćanskoj tradiciji. On daje smjernice i savjete onima koji se žele uključiti u službu ozdravljanja. U knjizi se mogu pronaći tehnike molitve i posredovanja, uvidi u prirodu bolesti i patnje. Osim toga, MacNutt daje i razmišljanja o ulozi vjere i zajednice u procesu ozdravljenja.

Autor o knjizi

Kako je moguće da je ozdravljanje i oslobođenje, koje čini najvažnije kršćansko poslanje, osim naviještanja, gotovo nestalo? S druge strane, nije li zadivljujuće što je služba ozdravljanja preživjela usprkos svemu, kroza sva stoljeća, iako su se snažne sile urotile da ga unište? To je zagonetka kojom ćemo se pozabaviti. To je nevjerojatna, fascinantna priča, koja se mora ispričati zbog dobrobiti Crkve. Vjerujem da Isus želi svim svojim srcem i svom svojom spasiteljskom ljubavlju, otkrivenom po ozdravljanju i oslobađanju, da se njegovu narodu vrati ona snaga koju mu je dao na početku.

Riječ urednika

I danas, kao što je uvijek bilo, ima predivnih biskupa, svećenika, ali i laika kojima je stalo do onih koji trpe, i koje bi Bog zasigurno mogao i htio upotrijebiti u službi ozdravljanja kad bi imali samo malo više odvažnosti. Naš je dio da bolesnicima posvetimo vrijeme, da zajedno s njima i za njih molimo, da im pokažemo da su nama (Crkvi) i Bogu važni, da nam je stalo do njih, a Bog nam za vrijeme molitve može podariti vjeru kojom ćemo primiti i ono što se prije same molitve ne bismo ni usudili pomisliti moliti. Ova će knjiga zasigurno mnoge ohrabriti da počnu moliti za bolesne unatoč često prisutnom strahu od neuspjeha i podsmjeha. Knjiga će također biti korisna onima koji se pitaju koliko i na koji način se Crkva treba uključiti u službu ozdravljanja bolesnih.

Josip Lončar, urednik

 

Dodatne informacije

Težina 361 g
Dimenzije 13.2 × 20.3 cm
ISBN

978-953-7929-59-6

Prijevod

Josip Sinjeri

Godina izdavanja

2018.

Broj stranica

320

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…