Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Duhovno ratovanje za posljednja vremena

Derek Prince

8.63 

Nema na zalihi

Opis

O knjizi Duhovno ratovanje za posljednja vremena

Duhovno ratovanje za posljednja vremena knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Derek Prince istražuje duhovnu borbu koja se odvija u posljednjim vremenima i pruža praktične smjernice za suočavanje s duhovnim izazovima i napadima.

Knjiga naglašava da smo kao kršćani pozvani na duhovnu borbu u ovom svijetu koji je pod utjecajem zla i duhovne tame. Autor koristi biblijske tekstove, duhovne istine i svoje iskustvo kako bi ilustrirao važnost razumijevanja duhovne borbe, prepoznavanja neprijatelja i primjene Božjih oružja u sukobu.

Knjiga istražuje različite aspekte duhovne borbe u posljednjim vremenima, uključujući prepoznavanje neprijateljskih strategija, borbu protiv duhovnih sila zla, oslobađanje od okova grijeha i korištenje Božjih oružja poput molitve, Riječi Božje i Duha Svetoga.

Duhovno ratovanje za posljednja vremena knjiga je koja nas potiče da budemo svjesni duhovne stvarnosti, da budemo opremljeni za borbu i da živimo u pobjedi koju je Krist već postigao na križu. Autor nas vodi na put otkrivanja kako se oduprijeti zlu, rasti u vjeri i hoditi u duhovnoj snazi koja dolazi od Boga.

Ova knjiga izvor je duhovne hrane, praktičnih smjernica i inspiracije za sve koji se žele pripremiti za duhovnu borbu u posljednjim vremenima. Derek Prince nas podsjeća da imamo pristup Božjoj moći i zaštiti te da smo pozvani hoditi u autoritetu i pobjedi koju imamo u Kristu.

Kako pobijediti zlo u ovo mračno doba

Približava se vrijeme Isusova povratka i duhovna borba dobra i zla sve je veća. Dokazi o tome svuda su oko nas: iskvarenost, pucnjave, genocidi, građanski ratovi, lažni proroci, povećanje progonstva. Neprijatelj se pokrenuo.

No pokrenuo se i Bog, i to na moćne načine, a mi smo pozvani pridružiti Mu se u Njegovu djelu. Biblija kaže da se zlo pobjeđuje dobrim. Svojim pronicljivim uvidom i praktičnom primjenom, Derek Prince će vam pomoći razumjeti, ne samo intenzitet rata u kojemu se nalazimo nego i kako otpustiti Božju dobrotu u ovaj svijet. Naučit ćete se ponovno opremiti i služiti oružjem koje vam je Bog ustupio te kako hodati u autoritetu Isusa Krista.
Jer, “naša borba nije protiv krvi i tijela, nego protiv poglavarstava, protiv vlasti, protiv vrhovnika ovoga mračnog svijeta, protiv duhovnih vojski iskvarenosti u nebeskim prostorima”. Vrijeme je da ustanemo i borimo se, donesemo nadu i svjetlo u ovo turbulentno vrijeme te se pridružimo Isusu u pobjedi zla dobrim.

Sadržaj:

Predgovor
Uvod
1. poglavlje: Zlo je netko
2. poglavlje: Djelovanje Sotone
3. poglavlje: Poraženi neprijatelj
4. poglavlje: Novo stvorenje
5. poglavlje: Ponovna uspostava vlasti
6. poglavlje: Vlast nad demonima
7. poglavlje: Sloboda od ispraznosti
8. poglavlje: Nadvladavanje đavlova kraljevstva
9. poglavlje: Božji plan za posljednje dane
10. poglavlje: Obnova Crkve
11. poglavlje: Izbavljeni od demona
12. poglavlje: Ponovno opremanje
13. poglavlje: Ponovno okupljanje
14. poglavlje: Posljednja svrha Crkve
15. poglavlje: Protivno kraljevstvo
16. poglavlje: Đavlov plan za posljednje dane
17. poglavlje: U potrazi za čovjekom
18. poglavlje: Kao u Noino doba
19. poglavlje: Primjer Ahaba
20. poglavlje: Uspon lažnih proroka
21. poglavlje: Dužnost Crkve
22. poglavlje: Sprečavanje kvarenja
23. poglavlje: Zbacivanje đavlova kraljevstva
24. poglavlje: Krv, Riječ i naše svjedočanstvo
25. poglavlje: Što krv čini
26. poglavlje: Očišćenje
27. poglavlje: Opravdanje
28. poglavlje: Posvećenje
29. poglavlje: Naše fizičko tijelo
30. poglavlje: Krv zastupa u nebu
Proklamacija

Dodatne informacije

Težina 246 g
Dimenzije 20.4 × 13.5 cm
ISBN

978-953-7777-42-5

Prijevod

Slavica Manojlović

Broj stranica

208

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza