Skoči na sadržaj Skoči do podnožja
Akcija!

U milosti Međugorja

Marko Glogović

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 8.00 
Snižena cijena: 7.20 

Na zalihi

Naručite i osvojite 80 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Idete u Međugorje?

Želite li bolje upoznati Mariju? Osjetiti srcem Majku koja Vas čeka da Vas upozna sa svojim Sinom, brižnu majku koja Vas ljubi svim srcem? Želite li biti u milosti Međugorja?

Ako je odgovor potvrdan, knjiga s molitvama koje dopiru do srca kraljice Mira, donoseći mir i radost u Vaše duše, pravi je izbor.

Molitveni vademecum

„Ova je knjiga – molitvenik nastala u odgovoru na molbu nekolicine prijatelja koji su me zamolili da razmislim o pisanju jednog praktičnog molitvenog vademecuma s kojim bi se hodočasnici u Međugorje mogli koristiti, i to u trostrukom smislu: putujući u Međugorje, na samome mjestu i vraćajući se iz Međugorja. Ta mi se zamisao vrlo svidjela i tijekom jednog od hodočašća koja sam učinio u ovo, mojim sudom, sudom mojeg srca i razmišljanja, po mnogočemu najposebnije mjesto danas – za nas – na svijetu, iskoristivši nadahnuće ovdje dobiveno, napisao sam ove retke na slavu Božju i na pomoć tolikima koji su u potrebama te i kroz hodočašće Gospi traže utjehu, snagu i mir.”

(Iz predgovora autora)

Iz knjige

Pater Marko za nas je stavio na papir ono najljepše što je doživio hodočašćeći kraljici Mira.

Imaj vjere, ona je srce milosrđa. Vjera je vjernost i povjerenje. Budi vjeran/na Božjim zakonima i imaj povjerenja u Božje milosrđe.

Gledaj uvijek dalje, gledaj nebo. S neba očekuj svaku pomoć, pravu radost i pravi mir. Nitko ti na ovom svijetu ne može pružiti ono što ti može dati nebo – mjesto i vrijeme koje nije ni mjesto ni vrijeme. Nebo je Božja vječna stvarnost i najveće otajstvo.

Kao čovjek ne zaboravi da si čovjek i dopusti da ono ljudsko i ranjeno u tebi ponekada zasmeta tvojim nastojanjima života u svetosti. No ne dopusti si da padaš u san s osjećajem i stvarnošću nemilosrđa. Ako dugo čekaš s pokajanjem i traženjem Božje pomoći, može se dogoditi da te zli duh prevari i nanese tešku štetu cijeloj tvojoj egzistenciji. Spremi si i zaključaj u srce istinu da bez Božjeg milosrđa ne možeš ništa i da s vjerom u Božje milosrđe možeš sve.

 

Dodatne informacije

Dimenzije 14 × 9 cm
Broj stranica

171

ISBN

978-953-3670-348

Godina izdavanja

2023.

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…