Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Proročki vodič za posljednja vremena

Derek Prince

7.30 

Samo 8 komada na zalihi

Naručite i osvojite 73 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Proročki vodič za posljednja vremena

Knjiga Proročki vodič za posljednja vremena istražuje biblijska proročanstva i njihovu povezanost s događajima i znakovima posljednjih vremena. U ovoj knjizi, Derek Prince istražuje ključne biblijske odlomke koji otkrivaju Božji plan za kraj ljudske povijesti i povratak Isusa Krista.

Knjiga ispituje različite proročke teme kao što su znakovi vremena, uloga Izraela, uspon globalizma, antikrist, velike patnje, drugi dolazak Krista, Tisućugodišnje kraljevstvo i konačna pobjeda Božjeg kraljevstva. Derek Prince se oslanja na svoje opširno znanje Biblije kako bi pružio uvide u proročku važnost tih tema i njihovu važnost za vjernike danas.

Knjiga nastoji pomoći čitateljima da razumiju vrijeme u kojem živimo i budu pripravni za događaje koji će se odvijati u krajnjim vremenima. Naglašava važnost temeljenja na istini Božje Riječi, razlučivanja znakova vremena i življenja s osjećajem hitnosti i vjernosti.

Proročki vodič za posljednja vremena služi kao resurs za one koji su zainteresirani za proučavanje biblijskih proročanstava i dobivanje dubljeg razumijevanja vremena u kojem živimo u svjetlu Božjeg vječnog plana.

Jeste li spremni čitati između redaka?

Biblija otkriva što će se dogoditi u posljednje vrijeme.
Jeste li spremni čitati između redaka?

Uzmemo li u obzir da četvrtina Božje pisane Riječi sadrži proroštva, primjećuje Derek Prince, ne možemo se oduprijeti njezinu čitanju sa svježom vizijom i velikim iščekivanjem. Kroz utemeljene, akademske, optimistične i osobne uvide, ovaj pouzdani biblijski učitelj pomaže vam steći novo razumijevanje o tome što možete očekivati u posljednje vrijeme, prije svršetka svijeta. Čitat ćete o Božjem obećanju za Izrael znakovima na nebesima Antikristu sabiranju izabranih velikoj nevolji te mnogo više Iako Božje “tajne” ostaju skrivenima, vjernici mogu izučavati i vršiti ono što im je otkriveno. Otkrijte kako izvršavanje onoga što nam je Bog otkrio utječe na naše očuvanje i končanu pobjedu te omogućuje Crkvi da dovrši svoju misiju otkrivanja posljednjeg znaka svršetka svijeta.

Sadržaj:

UVOD
1. poglavlje: Biblija otkriva budućnost
2. poglavlje: Čekanje s ispravnim motivom
3. poglavlje: Sedam načela biblijskog proroštva
4. poglavlje: Kostur biblijskih proroštava
5. poglavlje: Početak trudova
6. poglavlje: Skup odabranih
7. poglavlje: Pogled prema gore
8. poglavlje: Društva poput naših
9. poglavlje: Utjecaj Kristova povratka
10. poglavlje: Doći će teška vremena
11. poglavlje: Odabir svjetla ili tame
12. poglavlje: Izrael i Crkva
13. poglavlje: Ciljevi Crkve u posljednje dane
14. poglavlje: Ustati u pobjedi
Dodatak

Dodatne informacije

Težina 231 g
Dimenzije 20.4 × 13.5 cm
ISBN

978-953-7777-46-3

Prijevod

Slavica Manojlović

Broj stranica

192

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza