Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Priprema za prikazanje misne žrtve Svezak I.

Josip Lončar

3.32 

Nema na zalihi

Opis

„Priprema za prikazanje misne žrtve”  povezan je s knjigom „Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu“ autora Josipa Lončara. Knjiga je džepnog izdanja i može se koristiti netom prije Svete Mise.

Za otkupljenje od boli, od rana srca; za otkupljenje od bolesti

Pred vama je svojevrsni molitvenik namijenjen osobnoj pripremi za Svetu Misu.

Potreba za duševnim, duhovnim i tjelesnim zdravljem jedna je od osnovnih ljudskih potreba. Bog, koji nas je stvorio iz ljubavi, za sebe, s tom nas je ljubavi i otkupio. Nebeski je otac dao svog Jedinorođenog Sina da nijedan koji u njega vjeruje ne pogine, već da ima život, da živi vječno. Bog želi da svatko od nas doživi puninu svojih dana, da ispuni puninu svojeg životnog poslanja i zato je Isus umirući na križu ponio naše bolesti, uzeo naše boli; zato je umjesto nas platio kaznu za naše grijehe i naše opačine; zato nas je svojim ranama iscijelio (Iz 53,4-6).

Bogu nije do smrti grešnika, već želi da se grešnik obrati i da živi, da do kraja ispuni svrhu svog ovozemaljskog života. Bog je savršena ljubav. Imajmo to na umu i u srcu.

Uvod autora

U ovom, prvom svesku nalaze se pripreme:

  • Za otkupljenje od boli, od rana srca

Od osjećaja odbačenosti, neželjenosti, manje vrijednosti, krivnje; od razočaranja, tuge, žalosti, gorčine; od depresije, strahova i tjeskobe; od nepraštanja, mržnje i osuđivanja…

  • Za otkupljenje od bolesti

Tjelesnih, duševnih i duhovnih.

Dodatne informacije

Težina 67 g
Dimenzije 9.1 × 14.5 cm
ISBN

9789538215117

Godina izdavanja

2019.

Broj stranica

103

Nakladnik

Figulus Media

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…