Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Potraga za Istinom

Nikki Kingsley

15.79 

Od Muhameda do Isusa

Samo 4 komada na zalihi

Naručite i osvojite 158 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Potraga za Istinom – od Muhameda do Isusa

Potraga za Istinom – od Muhameda do Isusa Nikki Kingsley osobno je iskustvo žene rođene u Pakistanu, koja je u dobi od 32 godine odselila u Sjedinjene Američke Države. Autorica je napustila Pakistan sa svojom djecom da pobjegne iz ugovorenog braka. Ondje je kroz niz mističnih iskustava počela preispitivati svoju vjeru koju je prakticirala posljednjih četrdesetak godina i konačnici je pronašla Svjetlo Isusa Krista.

Autorica o knjizi

U početku bijaše Riječ i Riječ bijaše u Boga i Riječ bijaše Bog. Ona bijaše u početku u Boga. Sve postade po njoj i bez nje ne postade ništa. Svemu što postade u njoj bijaše život i život bijaše ljudima svjetlo; i svjetlo u tami svijetli i tama ga ne obuze. Iv 1, 1-5

Što je Život nego ples između Svjetla i Tame? U plesnu dvoranu ulazimo pri rođenju i započinjemo ovaj ples, a koliko dobro savladamo korake i izvedemo ples, o tome ovisi gdje ćemo živjeti cijelu vječnost. Ovo je Ples Života, a Svjetlo bi trebalo biti naše odredište. Ali često provodimo vrijeme plešući u zagrljaju Tame zbunjeni, povrijeđeni i izgubljeni. Takva je moja priča, provedena u zagrljaju prazne Tame sve dok moj Voljeni nije došao spasiti me i uputiti me u Svjetlo. Ovo je moje putovanje od Muhameda do Isusa.

Dok započinjem svoju priču i izlažem svoj život pred vama, činim to sa željom da vidite nevjerojatnu ljubav Boga Oca.

Ovaj Nebeski Otac nikada nije odustao spasivši život svoje kćeri izgubljene u složenom Plesu života. Dok putujete sa mnom kroz zavoje mog života, nadam se da ćete i vi ostati zadivljeni dubinom ljubavi koju Bog ima za svu svoju djecu.

Pozivam vas da me slijedite natrag u muslimanski svijet gdje vjera i kultura vladaju kao nemilosrdni kralj, a zatim me slijedite u transformirajuću ljubav koja me je učinila novim stvorenjem. Hodajte sa mnom kroz tamu u Svjetlo.

Nikki Kingsley, autorica

Što je istina?

Ovo je bilo pitanje u Nikkinom srcu na koje je Bog odgovorio na nevjerojatan način. Nikkin život dramatično se okrenuo kada je doživjela čudesan događaj koji se dogodio u praznoj katoličkoj crkvi.

Ovaj mistični susret sa živim Isusom Kristom bio je ključna točka u njezinu životu, koja ju je dovela licem u lice sa samom Istinom.

Njezina će vam priča dati prozor u srce islamske kulture gdje vlada strah. Nikkino dramatično obraćenje iz te tame ostavit će vas ispunjenima nadom i čuđenjem nad Živim Gospodinom, koji i danas traži svoju izgubljenu ovcu.

Dobro došla kući Nikki, dobro došla kući!

Jesse Romero, katolički radio voditelj, evangelizator i autor

Dodatne informacije

Težina 320 g
Dimenzije 21 × 15 cm
ISBN

9789538308147

Prijevod

Petar Salečić

Godina izdavanja

2022.

Broj stranica

208

Nakladnik

Kyrios

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…