Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Kako zavoljeti svoj život?

11.50 

Na zalihi

Naručite i osvojite 115 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Nazivaju ga ‘prevoditeljem Biblije’

„Kako zavoljeti svoj život?“ , knjiga autora Augustyna Pelanowskog, još je jedna u nizu njegovih knjiga koja će svakom čitatelju pomoći da dođe do novih spoznaja koje će mu biti pomoć u životnom hodu.

Upravo zato neki ovoga svećenika nazivaju „prevoditeljem Biblije“, jer služeći se darovima koje mu je Bog dao, čitateljima pomaže otkriti dubinu i ljepotu Božje riječi i pokazati da je ona aktualna i danas, te da u njoj možemo pronaći „smjernice“ za svoj život.

 

Riječ autora o knjizi Kako zavoljeti svoj život?

Jedna od najgorih rana na našem svijetu je odbacivanje. Najviše se štitimo od odbacivanja, do te mjere da unaprijed odbacujemo ljude koji nas vole, kako ne bismo bili odbačeni. To je oklop. Ljudi bi na nas htjeli usmjeriti svoje snove, ambicije, potrebe i očekivanja, a mi najčešće nismo u mogućnosti udovoljiti im. I zato se lako uvlačimo i zatvaramo u sebe. Tada se čovjek počinje ponašati poput viteza koji je na sebe stavio oklop kako bi se zaštitio od bola.

Život je u potpunosti ranjiv. I tome ne možemo pobjeći. Možemo odabrati hoćemo li staviti na sebe oklop, ili te rane iskoristiti kao nešto što nam može pomoći približiti se drugima.

Augustyn Pelanowski

 

 

 


 

Dodatne informacije

Težina 278 g
Dimenzije 14 × 20.5 cm