Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Nada unatoč tuzi

Derek Prince

2.65 

Samo 2 komada na zalihi

Naručite i osvojite 27 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Nada unatoč tuzi

Knjiga Nada unatoč tuzi pruža duboke i utješne poruke o tome kako pronaći nadu i utjehu nakon gubitka voljene osobe. Knjiga je napisana nakon što je Derek Prince izgubio svoju suprugu Lyndu, te je posvećena svima koji se bore s gubitkom, tugom i boli.

Knjiga sadrži mudre i hrabre poruke o Božjoj milosti, nadi u vječni život, opraštanju i izgradnji novog života nakon gubitka. Derek Prince koristi svoje bogato iskustvo kao kršćanski učitelj i pastir kako bi pružio nadu i inspiraciju onima koji su u žalosti.

U Nada unatoč tuzi Derek Prince govori o važnosti obraćenja Bogu, molitve i čitanja Biblije kao načina da se nađe utjeha i smisao u teškim vremenima. On također govori o tome kako prihvatiti novu stvarnost nakon gubitka i kako se pomiriti s Bogom i drugim ljudima.

Ovo je vrijedna knjiga za svakoga tko traži utjehu i nadu nakon gubitka voljene osobe. To je inspirativna i ohrabrujuća knjiga koja će pomoći čitateljima da nađu snagu za suočavanje s tugom i izgradnju novog života nakon gubitka.

 

Odgovori koji se nalaze u knjizi

 
Prolazite li kroz gubitak voljene osobe? Strahujete li od vlastitog odlaska? Smrt i umiranje teške su teme za suočavanje – čak i onima koji žive s nadom u Isusa Krista. U ovoj osjetljivoj, a ipak pronicljivoj knjizi, Derek Prince na temelju učenja iz Biblije objašnjava narav života i smrti, dajući nam dobar razlog da se nadamo, unatoč tuzi. Govoreći iz osobnog iskustva dvostrukog udovca, Derek također pruža sućut i pomoć pri suočavanju s gubitkom bliske osobe. Na svršetku životnog putovanja možemo se radovati slavi života koji dolazi. Ova će vas snažna poruka nadahnuti i omogućiti vam da doživite Kristovu pobjedu nad smrću!
 
SADRŽAJ:
 
Univerzalni sastanak
Naš Otkupitelj
Uskrsnuće
Tri ključne istine
Pobjeda nad svim neprijateljima
Uskrsnuće vjernika
Kako se suočiti sa smrću
Suočiti se sa smrću bližnjega

Dodatne informacije

Težina 63 g
Dimenzije 11 × 16.5 cm
ISBN

978-953-7777-55-5

Prijevod

Slavica Manojlović

Broj stranica

64

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza