Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Božanska zamjena

Derek Prince

1.99 

Samo 7 komada na zalihi

Naručite i osvojite 20 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Božanska zamjena

Božanska zamjena knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Prince istražuje temu Božje zamjene koja se dogodila kroz Isusovu smrt na križu i Njegovu žrtvu za naše grijehe.

Knjiga ističe važnost i duboko duhovno razumijevanje ove zamjene i njezinu moć da donese iscjeljenje, oslobađanje i pomirenje s Bogom. Derek Prince dijeli svoje spoznaje i praktične primjere kako Božja zamjena ima utjecaj na svakog vjernika i kako može preobraziti naš život.

Autor istražuje temu otkupljenja kroz Isusovu smrt na križu. Zamjenu Njegovog savršenog života za naše grijehe i Njegovu pobjedu nad smrću koja se dogodila. Kroz biblijske primjere, praktične primjere i osobne priče, Prince pokazuje kako Božja zamjena donosi novo rođenje, spasenje i obnovu našeg duhovnog života.

Božanska zamjena potiče čitatelje da prepoznaju vrijednost i snagu Isusove žrtve te kako ta zamjena utječe na naš identitet, naše odnose i našu budućnost. Knjiga nas izaziva da prihvatimo tu zamjenu, da se odreknemo svoje sebičnosti i da živimo život posvećen Bogu i Njegovoj volji.

Ova knjiga je izvor dubokog duhovnog razumijevanja i nadahnuća za sve one koji žele produbiti svoju vjeru i shvatiti snagu Božje zamjene u svojim životima. Pomaže čitateljima da bolje razumiju Božju ljubav, milost i otkupljenje koje su nam darovani kroz Isusa Krista.

Temelji iz Biblije

Cjelokupna poruka Evanđelja se okreće oko jednoga povijesnoga događaja: smrt Isusa kao žrtve na križu. Na osnovu te žrtve Pavao piše u Filipljanima 4:19: A moj će Bog ispuniti u Kristu Isusu svaku vašu potrebu raskošno prema svom bogatstvu… Sve vaše potrebe, pokriva svaki dio vašega života: tijelo, um, dušu, emocije, materijalne potrebe, financijske potrebe. Saznajte kako možete prisvojiti Božanske zamjene u vašem osobnom životu.

Komentari pojedinaca o ovoj knjizi:

Od svih Derekovih dobrih knjiga, ova knjiga ima najjaču poruku. Ako zaista možete u potpunosti razumjeti što je Krist učinio za vas na križu, ništa vas neće spriječiti da iskusite sve što Bog ima za vas! Prolazeći korak po korak Izaiju 53. poglavlje, pisac potkrepljuje činjenice sa ostalim dijelovima Pisma. Derek Prince objašnjava svaku od dobrobiti koje je za nas priskrbio Božji Sin na križu, uzevši naše grijehe i boli. Ako samo prihvatimo ono što je On priskrbio za nas svojom žrtvom na križu, tada emocionalna, fizička i duhovna cjelina može biti naša – zajedno sa ostalim dobrobitima. Svaki vjernik bi trebao ovu knjigu pročitati.

Trebali biste imati kod sebe više primjeraka ove knjige i pokloniti ju drugima. Kompaktna knjižica, možete nositi sa sobom BOŽANSKU ZAMJENU u vrećici ili torbi. Držite je kod sebe da se podsjetite što je Krist učinio za vas. Poklonite knjižicu prijateljima kako biste ih ohrabrili. Još više, možete ju upotrebiti kao instrument svjedočenja nevjernicima. Ova knjižica je bolja od kršćanskih traktata, ova poruka ima mogućnost
promijeniti čovjekov život. Knjižica jasno predstavlja Krista na snažan način. H.B.

Vjernik može biti preko 40 godina u Kristu, i ne shvatiti što je za nas Krist učinio umrijevši na križu. Svemogući Bog želi da upoznamo istinu. Ova knjiga opisuje dio cjelokupne istine koji Bog želi da upoznamo. D.B.

Dodatne informacije

Težina 44 g
ISBN

978-953-7777-00-5

Prijevod

Marija Jelić

Broj stranica

29

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…