Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Vjera

Anselm Grün

6.64 

Samo 5 komada na zalihi

Naručite i osvojite 66 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Vjera

Pišući knjigu Vjera autor se držao osnovnog postulata: Tko se pouzdaje u Boga, taj ima čvrst temelj pod nogama. Istina, vjera i pouzdanje su Božji dar čovjeku, izraz Božje milosti, ali, kako razmatra p. Anselm, pouzdanje i povjerenje mogu se i učiti. On piše o vjeri koja liječi, vjeri kao nadilaženju, snazi koja brda premješta, te o Abrahamovoj, Isusovoj i Marijinoj vjeri.

Autor razmatra nekoliko aspekata vjere (Isusovu, Abrahamovu, Marijinu, kao i fenomen vjere koja liječi, vjere i povjerenja itd.) sukladno s temeljnom namjerom pisanja ove knjige – kako vjera može pomoći u svladavanju životnih teškoća te odgovoriti na uvijek aktualna pitanja vezana za ovo područje ljudske duhovnosti.

O autoru

Anselm Grün je benediktinski redovnik, duhovni učitelj i plodan autor iz Njemačke. Poznat je po svojim djelima o temama poput duhovnosti, osobnog razvoja i pronalaženja značenja u svakodnevnom životu. Grünova djela često kombiniraju kršćanske pouke s uvidima iz psihologije i praksi svjesnosti. Napisao je brojne knjige, uključujući Tvoje ime i Život iz smrti. Grünova djela su privukla široku publiku koja traži duhovno vodstvo i praktičnu mudrost.

Ostali naslovi autora

Dodatne informacije

Težina 176 g
Dimenzije 16.7 × 15.4 cm
ISBN

9789532091670

Prijevod

Benedikta Matošević

Godina izdavanja

2008.

Broj stranica

39

Nakladnik

Teovizija

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…