Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Vjera i djela

Derek Prince

2.65 

Samo 3 komada na zalihi

Naručite i osvojite 27 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi

Vjera i djela, autora desetaka knjiga, Dereka Princea namijenjena je svima koji žele dublje razumijeti odnos među vjerom i djelima u kršćanskom životu. Ova knjiga istražuje biblijska načela o vjeri i djelima, a donosi i smjernice kako ih integrirati u svakodnevni život.

Prince ističe važnost vjere kao temeljnog elementa kršćanskog života, ali isto tako naglašava važnost djela kao plodova istinske vjere. Autor naglašava da vjera treba rezultirati konkretnim djelima ljubavi prema Bogu i prema drugima te kako se ti principi mogu primijeniti u različitim aspektima života.

S pomoću knjige Vjera i djela čitatelji mogu naučiti kako integrirati vjeru i djela u svakodnevni život, kako živjeti autentičan kršćanski život ispunjen ljubavlju prema Bogu i prema bližnjima te kako živjeti u skladu s Božjim voljom.

Vjera i djela u Novom zavjetu

Vjera i djela glavna su tema i Pavlove Poslanice Galaćanima. Pavao je u toj Poslanici naglašavao da je razumijevanje vjere i djela nužno za duhovno preživljavanje, a jednako je važno i za nas danas. Ova knjižica pomoći će svima naučiti:

  • vezu među vjerom i djelima,
  • narav milosti,
  • kako biti pravedan pred Bogom,
  • da su zakon i milost međusobno isključivi,
  • da nas puko pokoravanje pravilima ne čini pravednima.

Dodatne informacije

Dimenzije 17.5 × 11 cm
ISBN

978-953-7777-27-2

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

51

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza