Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Tko brine za siročad, udovice i potlačene

Derek Prince

2.65 

Samo 1 komada na zalihi

Naručite i osvojite 27 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Tko brine za siročad, udovice i potlačene

Tko brine za siročad, udovice i potlačene knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. Prince istražuje važnost brige za siromahe, udovice, siročad i potlačene, kao što je to navedeno i u Svetom pismu.

Knjiga naglašava važnost kršćanskog odgovora na potrebe slabih i ugroženih u društvu. Derek Prince dijeli svoje spoznaje, biblijske primjere i praktične savjete o tome kako pružiti podršku i pomoć onima koji su u potrebi.

Autor istražuje teme poput milosrđa, ljubavi prema bližnjemu, pravde i odgovornosti kršćana prema socijalno ugroženima. Kroz biblijske primjere, praktične primjere i duhovne istine, Prince pruža smjernice kako se angažirati u brizi za siromahe, udovice, siročad i potlačene, te kako biti Božje ruke i noge u svijetu.

Tko brine za siročad, udovice i potlačene potiče čitatelje da budu osjetljivi na potrebe drugih. Ona potiče aktivno uključivanje u služenje onima koji su u potrebi. Knjiga pruža smjernice kako prepoznati potrebe u okolini, kako pružiti praktičnu pomoć i duhovnu podršku. Ona govori kako biti instrument Božje ljubavi i brige za one kojima je to najpotrebnije.

Ova knjiga je izvor duhovnih spoznaja, praktičnih savjeta i duhovne hrane za sve kršćane. Posebno za one koji žele biti osjetljivi na potrebe slabih i ugroženih te biti Božje ruke i noge u svijetu. Potiče čitatelje da budu Božji instrumenti ljubavi i pravde, te da budu svjedoci Božje brige za one koji su u potrebi.

U ovoj aktualnoj poruci Derek Prince opisuje Božji standard po kojemu je Bog mjerio pravednost svojega naroda kroz povijest; njihovu praktičnu brigu za siročad, udovice, siromašne i potlačene. Taj je njegov standard i danas na snazi!

Dodatne informacije

Težina 45 g
Dimenzije 11 × 16.5 cm
ISBN

953-98257-3-3

Prijevod

Mihael Jonke

Broj stranica

45

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…