Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Temeljne istine 1

Derek Prince

5.31 

Samo 2 komada na zalihi

Naručite i osvojite 53 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Temeljne istine 1

Temeljne istine 1  knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. Ova je knjiga prvi dio serije koja pruža temeljne duhovne istine i spoznaje koje su ključne za kršćanski život.

U knjizi, Derek Prince istražuje ključne teme poput spasenja, vjere, krštenja Duhom Svetim, molitve i Božje riječi. Jasnim i razumljivim stilom pisanja, autor prenosi duboke duhovne istine na način koji je pristupačan svim čitateljima.

Knjiga je namijenjena svima koji žele razumjeti osnove kršćanske vjere i života u skladu s Božjim principima. Derek Prince koristi biblijske primjere, praktične primjere i duhovne istine kako bi čitatelje uputio na put duhovnog rasta i razumijevanja.

Temeljne istine 1 izvor je znanja i duhovne hrane za sve koji žele utemeljiti svoju vjeru na čvrstim temeljima. Knjiga pruža smjernice za rast u odnosu s Bogom, za primjenu Božjih principa u svakodnevnom životu i za življenje ispunjenim kršćanskim životom.

Sadržaj:

Poglavlje 1: Temelj kršćanske vjere
Poglavlje 2: Kako graditi na temelju
Poglavlje 3: Autoritet Božje Riječi
Poglavlje 4: Prvotno djelovanje Božje Riječi
Poglavlje 5: Fizički i mentalni učinci Božje Riječi
Poglavlje 6: Pobjedonosni učinci Božje Riječi
Poglavlje 7: Božja Riječ i njen učinak čišćenja
Poglavlje 7: Otkrivenje kao učinak Božje Riječi

Komentari pojedinaca o ovoj knjizi:

Ova knjiga nije samo za mlade kršćane u vjeri… ovo su temeljne istine vjere, koje su neki kršćani ili mnogi zaboravili. R.L.

Ovo je klasična knjiga koja se bavi proučavanjem temeljnih istina kršćanske vjere. Napisana od strane jednog od najcijenjenijih pisaca 20 stoljeća. Ovu knjigu jako preporučujem drugima. J.S.

Dodatne informacije

Težina 212 g
Dimenzije 20.4 × 13.5 cm
ISBN

953-98257-4-1

Prijevod

Mihael Jonke

Broj stranica

187

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…