Skoči na sadržaj Skoči do podnožja
Akcija!

Svakodnevni anđeli

Charity Virkler KayembeJoe Brock

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 13.27 
Snižena cijena: 10.62 

Na zalihi

Naručite i osvojite 106 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Svakodnevni anđeli

Svakodnevni anđeli knjiga je Charity Virkler Kayembe Joea Brocka. U ovoj knjizi, autori istražuju temu anđeoske prisutnosti i djelovanja u našem svakodnevnom životu.

Knjiga nas vodi na put otkrivanja i razumijevanja anđeoskog kraljevstva te kako anđeli djeluju u našem životu. Charity Virkler Kayembe dijeli svoje osobno iskustvo i duhovne spoznaje o anđelima kako bi nas nadahnula i potaknula na svjesno sudjelovanje u suradnji s anđelima.

Knjiga istražuje različite teme poput komunikacije s anđelima, prepoznavanja njihovog djelovanja, suradnje s njima u molitvi, iscjeljenju i duhovnom rastu. Autori nam pokazuju kako anđeli mogu biti prisutni u našim svakodnevnim iskustvima. Također, kako možemo razviti dublji odnos s njima i dobiti njihovu pomoć i vodstvo.

Kroz priče, duhovne refleksije i praktične primjere, Svakodnevni anđeli nadahnjuju nas da postanemo svjesni anđeoske prisutnosti oko nas i da surađujemo s njima kako bismo iskusili veće blagoslove, zaštitu i vodstvo u svom životu. Autori nas potiču da razvijemo osjetljivost na anđeoske signale i da se pouzdajemo u njihovu pomoć i podršku u svim aspektima našeg života.

Svakodnevni anđeli  knjiga je koja nas otvara za duhovnu stvarnost anđeoskog kraljevstva i potiče nas da razvijemo svjesnu interakciju s anđelima. Ova knjiga nadahnjuje nas da prepoznamo i prihvatimo anđeosku pomoć koja je dostupna svakodnevno te da iskusimo više Božje prisutnosti i blagoslova u našem životu.

I vi možete surađivati s nebeskim mnoštvom anđela!

Nadnaravno područje prožima naš prirodni svijet! Stoga bi susreti s anđelima trebali biti naša svakodnevica – dovoljno je otvoriti naše duhovne oči za tu stvarnost i njezinu ulogu u našim životima.
Božji su anđeli uvijek spremni pomoći baštinicima spasenja. Moćnim opisima svojih doživljaja s anđelima i nadahnutim učenjem o anđeoskoj prisutnosti, autori Charity Virkler Kayembe i Joe Brock otkrivaju nam da susreti s anđelima nisu rezervirani samo za nekolicinu miljenika, već su dostupni svakome!
Naučite kako osnažiti svoju svijest o anđeoskom području kako biste svakoga dana mogli surađivati s Božjim službujućim duhovima. Otkrijte koliko nam je lako dostupan takav nadnaravni život!
Svakodnevni anđeli će vam pokazati…
• Božje naume i svrhu za anđele te njihovu važnu ulogu u duhovnome pejzažu.
• Nadnaravne intervencije anđela koje nalazimo u cijelome Pismu, od Postanka do Otkrivenja te kako možete primiti istu anđeosku pomoć.
• Osobnost i raznolikost anđela koje je Bog stvorio za odnos s drugim bićima.
• Anđeli su ratnici koji se bore uz vaš bok i dio su Božje vojske posljednjih vremena koja vam pomaže da pobijedite, doživite čuda i božansku intervenciju.

Otvorite svoje duhovne oči za čudesan nevidljivi svijet anđela i već se danas susretnite s njima!

Dr. Charity Virkler Kayembe posvećena je svetoj nadnaravnosti i obučavanju vjernika o praktičnoj primjeni mističnoga u svakodnevnome životu. Doktorirala je Biblijske studije i piše o avanturi življenja po Duhu na svome blogu GloryWaves.org. Njezina međunarodna služba odvela ju je u sve krajeve svijeta, putovala je u preko 60 zemalja na 6 kontinenata. Živi na sjeveru savezne države New York sa svojim suprugom.

Joe Brock više od 25 godina služi kao pastor, prorok te u službi oslobađanja. Diplomirao je na Bethel College, u Indiani, a trenutno priprema doktorat iz teologije na Christian Leadership University. Joe se počeo susretati s anđelima prije otprilike deset godina i otada neprestano raste njihova uključenost u njegov život. Joeva je najveća želja pomagati vjernicima da rastu u svojoj vjeri.

Dodatne informacije

Težina 324 g
Dimenzije 13 × 20.5 cm
ISBN

9789534850114

Prijevod

Mirjana Vojinović

Godina izdavanja

2019.

Broj stranica

286

Nakladnik

VInograd

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…