Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Skrivena moć molitve i posta

Mahesh Chavda

17.20 

Na zalihi

Naručite i osvojite 172 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi

Svi već poznajemo moć molitve, ali jesmo li svjesni skrivene moći molitve i posta? Trebate li duhovni proboj? Tražite li iscjeljenje, odgovor na molitvu, vodstvo, osvježenje ili oslobođenje? Pripremite se za prijelaz iz prirodne sfere naizgled nemogućeg u slavni svijet mogućeg. Bog nam je osigurao sredstvo pomoću kojeg možemo siguran poraz pretvoriti u pobjedu, a demonska djelovanja u rijeke Njegove ljubavi. Kada se suočavate s porazima, Skrivena moć molitve i posta daje vam ključ za otključavanje Duha Svetoga u sebi!  Pridružite se dr. Maheshu Chavdi u rasvjetljavanju i prenošenju skrivenih, zaboravljenih biblijskih istina o mudrosti, moći i radosti, koje je naučio tijekom života posvećenog molitvi i postu.

Svjedočanstva kojima knjiga obiluje, pomoći će vam da bolje shvatite praktičnu primjenu i učenja o toj temi. Knjiga ilustrira dramatične učinke Isusovih riječi: „Ovaj se rod ničim drugim ne može izagnati osim molitvom i postom” (Mk 9,29). Bez obzira je li napad fizički, financijski ili je riječ o obiteljskoj krizi, autor pobjedonosno iskušava te napade i spoznaje kako Božja moć uvijek pobjeđuje.

Obogatite svoj život

Mahesh Chavda živi život obogaćen molitvom i postom. Inspirirat će vas da se ustrajno borite jer zna da vam je Bog već dao rješenje. Unesite Kristovu slavu u svoju obitelj, svoju župu, svoj grad i svoju život pomoću skrivene moći molitve i posta. Post je ozbiljan posao s Bogom – mijenja sve.

„Ako je molitva kapsula koja sadrži naše darove i molitve upućene Bogu, onda je post raketa koja uzdiže naše molitve izvan granice zemlje u nebesa.”

Zadivljujuća svjedočanstva i praktični savjeti u knjizi Skrivena moć molitve i posta ohrabrit će svakog čitatelja. On opisuje različite stupnjeve i načine posta tako da možete polako početi postiti i moliti, na način koji možete podnijeti.

O Maheshu Chavdi

Mahesh Chavda živi život obogaćen molitvom i postom. Službu je često dijelio s Derekom Princeom, kojeg nerijetko spominje u svojim knjigama, a napisao je i predgovore za njegove knjige Blagoslov ili prokletstvo te Moć Gospodnje večere. Zajedno sa suprugom Bonnie pokrenuo je globalni molitveni pokret Watch of the Lord. Do Gospodina je doveo više od 700 000 ljudi.

Dodatne informacije

Težina 297 g
Dimenzije 13.2 × 20.3 cm
Autor/-ica

Mahesh Chavda

Broj stranica

224

Godina izdavanja

2024

ISBN

978-953-367-040-9

Prijevod

dr. sc. Krunoslav Puškar, prof.

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…