Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Prva milja

Derek Prince

2.65 

Na zalihi

Naručite i osvojite 27 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Prva milja

AKO TE NETKO PRISILI JEDNU MILJU, POĐI SA NJIM DVIJE. Matej 5:41

„Prva milja” knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. Ova knjiga istražuje početak duhovnog puta i ključne korake koje treba poduzeti u početnim fazama kršćanskog života.

Knjiga naglašava važnost temelja vjere i pravilnog razumijevanja kršćanstva kako bi se izgradio čvrst i stabilan duhovni život. Derek Prince dijeli svoje mudrosti i spoznaje o ključnim aspektima vjere, kao što su obraćenje, krštenje Duhom Svetim, molitva, čitanje Biblije i sudjelovanje u zajednici vjernika.

Kroz praktične savjete i biblijske primjere, autor osnažuje čitatelje da prepoznaju važnost svog odnosa s Bogom i da krenu na put duhovnog rasta. Knjiga ističe potrebu za upornim traženjem Božje prisutnosti, promjene srca, osobne posvećenosti i djelovanja u skladu s Božjim načelima.

Prva milja čitateljima donosi smjernice kako započeti svoj duhovni put, kako razumjeti temeljne istine vjere i kako živjeti u skladu s Božjim planom za svoj život. Knjiga inspirira čitatelje da rastu u svojoj vjeri, da prepoznaju Božju ljubav i da se angažiraju u aktivnom služenju i propovijedanju Evanđelja.

Ova knjiga je izvor inspiracije za sve one koji žele započeti svoj put s Bogom, produbiti svoj odnos s Njim i rasti u vjeri i duhovnom sazrijevanju.

Život integriteta

U Isusovo vrijeme rimski je vojnik imao pravo prisiliti nekoga da ponese njegove stvari jednu milju. To je mnogo. Međutim, Isus odlazi korak dalje govoreći svojim učenicima da budu voljni otići milju dalje! U ovom pozivu na viši standard izvrsnosti, Derek Prince ističe da:

– ljubav pokriva, a ne zataškava

– efikasnost je kršćanska vrlina

– obiteljske obaveze dolaze prije svih ostalih.

U današnjem društvu, koje samo gleda na to kako bi si ugodilo, voljnost odlaska milju dalje nikada nije bila potrebnija. Pročitajte Prvu milju i obvežite se na život integriteta.

 

Sadržaj:

Prva milja

Nemarna agape

Ljubav pokriva, ali ne zataškava

Idol stranih misija

Alkoholičari ili karizmatici?

Samo da se riječ proširi, brate

Učinkovitost je kršćanska karekteristika

Obiteljske obveze su na prvom mjestu

Ostali naslovi autora

Dodatne informacije

Težina 40 g
Dimenzije 17.5 × 11 cm
ISBN

978-953-7777-34-0

Prijevod

Slavica Manojlović

Broj stranica

40

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza