Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Pokajanjem do vjere

Derek Prince

2.65 

Samo 2 komada na zalihi

Naručite i osvojite 27 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Pokajanjem do vjere

Zašto je pokajanje početni korak u vjerskom životu? Kako pokajanjem možemo produbiti svoju vjeru? Knjiga Dereka Princea, Pokajanjem do vjere, namijenjena je svima koji žele promijeniti stare načine razmišljanja i više nalikovati Kristu.

Autor primjećuje obrazac u biblijskim pričama: pokajanje i vjerovanje. Knjiga pojašnjava zašto je pokajanje ključno za prepoznavanje svojih grijeha, okretanje od njih i prihvaćanje Božjeg oproštenja i milosti. Razmatranjem biblijskih priča i načela, Derek Prince objašnjava kako pokajanje vodi do dubljeg razumijevanja vjere i kako nas priprema za prihvaćanje Božjeg plana za naše živote.

Posebna poruka ove je knjige da mnogi koji misle da im nedostaje vjere, još se nisu istinski pokajali za svoje grijehe. Pokajanjem do vjere donosi duhovne uvide i praktične savjete o tome kako izgraditi snažniji odnos s Bogom pomoću pokajanja i vjere. Ona je namijenjena svima koji žele produbiti svoju duhovnost i otkriti istinsko iskustvo vjere u Isusa Krista.

Nema drugog puta do vjere osim kroz pokajanje. Svaki je drugi put, za koji se tvrdi da je pravi, prijevara. Prava vjera nije ostvariva bez pokajanja.
Kad povjerujemo u Isusa Krista, dolazimo do spoznaje da se od nas traži:
  • izravno suočenje,
  • otkrivanje identiteta Isusa Krista, kao vječnog Božjeg Sina,
  • priznavanje Isusa za Gospodina,
  • javno ispovijedanje vjere.
Ako još nismo položili taj temelj, ne možemo očekivati da će naš život održavati Krista. Jednom, kad položimo pravi temelj, moći ćemo nastaviti s građenjem zgrade, i to „Ako Bog dopusti” (Heb 6,3).

Dodatne informacije

Dimenzije 17.5 × 11 cm
ISBN

978-953-7777-26-5

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

50

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…