Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Samo milošću

Derek Prince

6.64 

Samo 10 komada na zalihi

Naručite i osvojite 66 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Samo milošću

Knjiga Samo milošću Dereka Princea za pronalazak slobode. Osjećate li se ponekad kao da ste zarobljeni u matricu vjerskih pravila? Nalikuje li vaš hod s Bogom više propisu stvari koje trebate činiti negoli odnosu? Osjećate li se kao da nikad nećete biti dovoljno dobri? Ako je tako, onda je ova knjiga za vas.

Pouzdani biblijski učitelj, Derek Prince, pokazuje nam da biti kršćaninom ne znači biti savršen. Upravo suprotno, nikada nećemo biti u stanju izvršiti svaku kovrčicu zakona. Moramo se umoriti od neprestanog trčanja za savršenstvom da bismo ga konačno pronašli. Kako je to moguće? Ova će vam knjiga pomoći otkriti ono što je doista važno tako da se možete prepustiti milosti nježnog, suosjećajnog Boga.

Vrijeme je da se prestanete truditi, vrijeme je da raskinete s lažima legalizma i iskusite oslobađajuću silu Njegove sveobuhvatne milosti.

GRIJEH NEĆE IMATI VLAST NAD VAMA. ZAŠTO? ZATO ŠTO VIŠE NISTE POD ZAKONOM, NEGO POD MILOŠĆU.

Sadržaj:

1. poglavlje: Dva puta do pravednosti
2. poglavlje: Sedam činjenica vezanih uz Mojsijev Zakon
3. poglavlje: Čemu Zakon?
4. poglavlje: Posljedice vršenja Zakona
5. poglavlje: Pravednost koju Bog traži
6. poglavlje: Što trebamo slušati?
7. poglavlje: Milost: Božje osposobljavanje
8. poglavlje: Dvije razlike
Novi i Stari savez
9. poglavlje: Dvije razlike
milost i djela
10. poglavlje: Primanje milosti
11. poglavlje: Božja prisutnost

Komentari pojedinaca o ovoj knjizi:

Kad se biblijska milost ispravno podučava, to je oslobađajuća, osvježavajuća tema za slušati. Pogotovo za one koji su bili opterećeni vjerskim legalizmom i ropstvima. Ova knjiga uči razliku između milosti i zakona, što Bog zahtijeva od nas, zašto smo poslušni i više. Ona također otkriva korijen “samo-ovisnosti” koja dolazi kada se nalazite pod legalizmom i zakonom. Kada imamo ispravno razumijevanje, milost ne potiče ili opravdava grijeh, ali nam pomaže da mu se odupremo. Milost uzrokuje da uđemo u dublji odnos ljubavi s našim Spasiteljem. Ja visoko preporučujem ovu knjigu, a posebno za one koji su izgorjeli, umorni i preopterećeni u svom hodu s Bogom. C. L.

Odlična knjiga za čitanje! Pomoću ove knjige možete biti oslobođeni od legalizma! J. F.

Ova knjiga mi je pomogla shvatiti osnovne principe kršćanske vjere, koje mi nikada do sada nisu bile objašnjene u tako jasnim terminima. Knjigu sam preporučila nekoliko prijatelja i svoj obitelji. Radujem se čitati i druge knjige od Dereka Princa. M. B.

Dodatne informacije

Težina 227 g
ISBN

978-953-7777-20-3

Prijevod

Slavica Manojlović

Broj stranica

176

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza