Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Papina mačka

Jon M. Sweeney

5.31 

Na zalihi

Naručite i osvojite 53 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Upoznajte mačku Margaretu u popularnoj knjizi za djecu Papina mačka!

Papina mačka dječja je knjiga koju je napisao Jon M. Sweeney. Ona govori o šarmantnoj i dirljivoj priči o lutalici imena Margaret koju usvoji Papa. Radnja se odvija u Vatikanu i pruža šarmantan uvid u život i odgovornosti Pape kroz Margaretine oči.

Dok Margaret istražuje svoj novi dom u Vatikanu, susreće različite osobe i svjedoči važnim događajima, poput posjeta Pape svjetskim liderima i njegovih interakcija s ljudima Rima. Kroz svoje avanture, Margaret uči o Papi kao duhovnom vođi i njegovoj posvećenosti služenju drugima.

Papina mačka kombinira elemente vjere, prijateljstva i avanture, čineći je zanimljivom za čitanje djeci. Ona ne samo da pruža zabavnu priču, već i donosi uvid u vrijednosti suosjećanja, ljubaznosti i inkluzivnosti.

Općenito, ova knjiga pruža jedinstveni pogled na život Pape i upoznaje mlade čitatelje s važnim temama vjere i zajednice.

Nitko nema bolji pogled na ono što se događa u Vatikanu, najmanjoj državi na svijetu, od ove mačke lutalice koju je papa odlučio uzeti s ulice i ‘usvojiti’. I dok se nekima ta ideja sviđa, ima i onih koji ju ne žele u vatikanskim prostorijama…

Knjiga je, osim djeci predškolske i rane školske dobi, namijenjena katoličkim vrtićima i školama, vjeroučiteljima, pedagozima, roditeljima…

Dodatne informacije

Težina 138 g
Dimenzije 11 × 17.5 cm
ISBN

978-953-7929-65-7

Prijevod

Josip Sinjeri

Godina izdavanja

2019.

Broj stranica

63

Vrsta uveza