Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Duhovna sila koja mijenja život

Derek Prince

11.95 

Nema na zalihi

Opis

O knjizi Duhovna sila koja mijenja život

Duhovna sila koja mijenja život knjiga je Dereka Princea, istaknutog kršćanskog učitelja i pisca. U ovoj knjizi, Derek Prince istražuje temu duhovne snage i nudi duboki uvid u moć Božjeg Duha koji može preobraziti naše živote.

Knjiga nas vodi na put otkrivanja i razumijevanja Božje snage koja je dostupna svakom vjerniku. Derek Prince ističe važnost ispunjenja Duhom Svetim i primjene Božje riječi u našem životu. Kako bismo doživjeli autentičnu promjenu i duhovni rast.

Knjiga istražuje različite aspekte duhovne snage, uključujući darove Duha Svetoga, moć molitve, autoritet kršćanina, oslobađanje od okova grijeha i prepreka te život u potpunom predanju Bogu. Derek Prince nas poziva da živimo u punini duhovne snage koju nam je Bog darovao i da budemo svjedoci Njegove moći u našem životu.

Kroz biblijske primjere, duhovnu mudrost i praktične savjete, Derek Prince nas uči kako se povezati s izvorom duhovne snage, kako prepoznati i koristiti duhovne darove te kako ostvariti Božje svrhe i planove za naše živote.

Duhovna sila koja mijenja život  knjiga je koja nas nadahnjuje da iskusimo dublji odnos s Bogom, da živimo u punini Njegove snage i da budemo agenti promjene u svijetu oko nas. Ova knjiga nas potiče da se otvorimo djelovanju Duha Svetoga i da dopustimo Božjoj moći da oblikuje naš život i donese pozitivnu preobrazbu u naše okruženje.

Sadržaj:

Ova je knjiga sastavljena od šest knjižica.

BOŽANSKA RAZMJENA
Razmjena na križu
Osobno proučavanje
Odgovori

PRELAZAK IZ PROKLETSTVA U BLAGOSLOV


DUH SVETI U TEBI


BOŽJA BOČICA LIJEKA


DUHOVNO RATOVANJE


TEČAJ OSOBNOG PROUČAVANJA BIBLIJE

Dodatne informacije

Težina 324 g
Dimenzije 20.4 × 13.4 cm
ISBN

978-953-7777-06-7

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

516

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza