Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Dom od dragog kamenja

Marija Lukačin

15.93 

Na zalihi

Naručite i osvojite 159 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Dom od dragog kamenja

Knjiga Dom od dragog kamenja autorice Marije Lukačin zbirka je osobnih iskustava majke osmero djece i iskrenog prikaza odnosa te funkcioniranja jedne velike obitelji. Knjiga je nastala nakon dugogodišnjeg pisanja kolumne Mama za 5, a uključuje tekstove koji su aktualni i danas.

Iz uvoda

Mislim da je lijepo i korisno čitati ove stranice. One su veliko svjedočanstvo i ohrabrenje obiteljima. Velika obitelj uistinu je blagoslov. Imati obitelj je blagoslov, sreća i veselje.

mons. Jorge Ramos

Brazil, 5. srpnja 2022.

 

Iz predgovora

S obzirom na čestu temu u ovim kolumnama Marija, koja nosi to prevažno ime, prevažne biblijske žene, i starozavjetne žene i Blažene Djevice Marije, želi da majke imaju ljubav već od početka trudnoće za svoje začeto dijete. Želi da ne živimo sutra, već danas, da ne ostavljamo za sutra ono, što možemo učiniti danas. Živjeti u strahu, za tu ženu koja sa svojom mužem utjelovljuje biblijsku sliku supružnika i roditelja, nije život. Isus Krist, svjedoči Marija, odbacuje strah. I pri kraju, Marija podvlači da djeca kod kuće uče najvažniju školu.

Neka roditelji postaju sve više toga svjesni! Molimo Boga za radost supružnika, roditelja i djece, te ovoga našega svijeta koji nam Bog daje, i koji se proteže u vječnost.

Knjiga je niknula iz srca koje tuče za Boga, Crkvu, zajednicu u kojoj Marija sa svojim suprugom i djecom već više godina raste, za svoj narod, za svog supruga, djecu ali i, kako sama kaže, za sve ljude, ne samo za vjernike. Ogromno je to srce! Zato je ova i ovakva knjiga dugo očekivana i bit će veliko obogaćenje za sve do kojih dođe, papirom, prenošenom riječi, i dakako životom, obraćenjem. Neka služi na radost!

brat Zlatko Pletikosić, karmelićanin

Dodatne informacije

Težina 222 g
Dimenzije 14.8 × 21 cm
ISBN

9789535023609

Godina izdavanja

2022.

Broj stranica

159

Nakladnik

Nosco

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…