Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Djevojko, možeš to pobijediti

Shannon EthridgeStephen Arterburn

17.25 

Na zalihi

Naručite i osvojite 173 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Kako sačuvati um, srce i tijelo u svijetu zasićenom seksom

Djevojko, možeš to pobijediti bavi se izazovima s kojima se mlade žene suočavaju u današnjoj kulturi u vezi s čistoćom, odnosima i seksualnom integritetu. Knjiga pruža praktične savjete, biblijske uvide i osobne priče kako bi pomogla mladim ženama da se suočavaju s ovakvim problemima i donose mudre odluke. Obuhvaća teme poput postavljanja granica, suočavanja s iskušenjima, razumijevanja važnosti čistoće i pronalaženja iscjeljenja od prošlih pogrešaka. Ukratko, cilj knjige je osnažiti mlade žene da žive s povjerenjem i snagom u svojoj vjeri i vrijednostima.

Što su žene rekle

Djevojko, možeš to pobijediti je šokantno iskrena i izravna knjiga, što je upravo ono što ovoj generaciji treba.“
Sarah Kelly

„Bog će iscijeliti srca na nevjerojatne načine kroz ovo moćno remek-djelo…“
Bethany Dillon

„Nepojmljivo mi je kako se dobro dotiče mnogih iskušenja i pomutnja koje sam doživljavala. Hvala vam što ste toliko iskreni.“
Rachel

Zašto Djevojko, možeš to pobijediti

Ne želim da budeš iskorištavana i zlostavljana. Ti si posebna Božja kreacija, a On te voli čak i više nego što ja volim svoju kćer. On želi najbolje za tebe, kao što i ja želim najbolje za nju. Bog ne želi da budeš iskorištavana, niti želi da ti iskorištavaš druge. On želi spolni i emocionalni integritet za tebe. Ima sjajan životni plan za tebe, a njega ćeš najlakše pronaći ako nađeš način da živiš sa spolnim integritetom.

Odrastaš u kulturi koja ne cijeni spolni integritet i čistoću. Umjesto toga, ona cijeni trenutno zadovoljstvo i užitak pod svaku cijenu. Neke od djevojaka počele su živjeti prema vrijednostima ove kulture. Odbacile su ono što znaju da je točno duboko u sebi. Prestale su slušati tihi glasić iznutra koji ih želi voditi u tome da ostanu čiste i žive s visokim samopoštovanjem. Možda se više ne opiru spolnim osvajanjima mladića, ili su možda same postale agresorima. Možda si upravo ti ta koja trči za dečkima i sudjeluje u spolnom ponašanju koje obeščašćuje Boga, tvoju obitelj i tebe samu. Ako jesi, ova će ti knjiga pokazati put do ozdravljenja i druge šanse s Bogom. Ako nisi, ona će ti pomoći da razviješ obranu za sebe, svoju reputaciju i život koji je Bog tebi namijenio. Moja molitva, naša molitva, jest ta da ćeš pročitati ovu knjigu, povjerovati i početi živjeti u skladu s istinama koje su u njoj predstavljene.

Stephen Arterburn, suautor

Dodatne informacije

Težina 430 g
Dimenzije 15 × 22.8 cm
ISBN

978-953-367-029-4

Prijevod

dr. sc. Krunoslav Puškar, prof.

Vrsta uveza

Broj stranica

331

Godina izdavanja

2022.

Možda će vam se također svidjeti…